reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak się bawia nasze dzieci

... u mnie "na dwór" jak najbardziej :tak: ... i mielone lub ... "siekane" :szok::-D:-D:-D:-p ... a sznycle u mojej teściowej w Sosnowcu :-D:tak:

reklama
bo my damy "dworu ";-):-p jesteśmy i nie szwendamy sie po polach ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
teraz "idę na pole " już mnie nie dziwi ale jak pojechałam z moją babcią w "rodzinne strony " do Brzeska i w okolice, to byłam w wielkim szoku jak kuzynka pyta sie " czy idę na pole " no i myślałam sobie gdzie oni miedzy tymi blokami mają pole :laugh2::rofl2::sorry2:

bo my damy "dworu ";-):-p jesteśmy i nie szwendamy sie po polach ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
teraz "idę na pole " już mnie nie dziwi ale jak pojechałam z moją babcią w "rodzinne strony " do Brzeska i w okolice, to byłam w wielkim szoku jak kuzynka pyta sie " czy idę na pole " no i myślałam sobie gdzie oni miedzy tymi blokami mają pole :laugh2::rofl2::sorry2:
U nas pole jest wszędzie, nie ma problemu z zasięgiem :-p:-p:-p:-p

Nie wiem, czy zauważyłyście, że jeszcze nie użyłam tego określenia nigdy, choć u mnie na porządku dziennym, ale od dziś, jak się rypło, że żek ze wsi, kurna, to bede na pole łazić, a co!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No tak, Tika my na spacer chodzimy na pole na nogach, jemy sznycle i nie pamiętam co jeszcze.
One chodzą na piechotę na dwór i zjadają mielone:-D:-D:-D:-D
U nas tez jak najbardziej wychodzimy na dwor i jemy mielone ale pieczemy placki i chodzimy w ciapkach.;-);-);-);-);-)

ja u baci w wielkopolsce zostałam grzecznie poproszona o przyniesienie sipy , prawie godzinę szwędałam sie po podwórku główkując o cio chodzi, uratował mnie kuzyn- chodziło o taką szuflę do ziarna:-D:-D:-D

a my chodzimy po prostu na podwórko, a co!:-D:rofl2:,

my wprawdzie nie robimy kopyrtków- czyli po naszemu fikołków, ale za to uwielbiamy przebieranki i przymieżanie wszelkich nakryć głowy- przed lustrem oczywiście!

Załączniki

• Obraz 335.jpg
    Obraz 335.jpg
    102,5 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 338.jpg
    Obraz 338.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 346.jpg
    Obraz 346.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 29
  • Obraz 345.jpg
    Obraz 345.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 336.jpg
    Obraz 336.jpg
    99 KB · Wyświetleń: 30
ale słodziak z Ewelki:tak: ślicznotka mała no i prawdziwa kobietka z niej:-D:-D
xandii śliczne fotki;-)

reklama
Xandii widzę ze nasze panny po jednych pieniądzach ....................notorycznie mam wyciągane czapki z szuflady a jak nie ma czapek to np. body idealnie można założyć na głowę:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

A w ogóle zdjęcie na fotelu rewelacja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzę ze twoja Ewelka należy do groźnych kobietek :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry