reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się bawia nasze dzieci

Antosiowa musze Ci coś powiedzieć...:-D
Kupiłam Hani lalke, takiego ładnego bobasa.. A kiedyś opowiadałam mojej mamie, że Hania ma narzeczonego na forum, Antosia... I moja mama teraz dała temu bobasowi na imię Antoś i jak tylko Hania weźmnie go do rąk to babcia od razu mówi "HAnia, daj buzi Antosiowi":-D:-D. I Hania otwiera pyszczek i daje buzi lali..:-D:-D:-D.
Takie zwierzenie kochana, że moja córka o Antosiu na każdym kroku myśli:-D:-D:-D.

reklama
Tika, ale aniołeczek z Matusia- nic tylko złapać i wycałować! No i jaki czyścioszek- :tak:;-):-D:-D:-D już zazdroszczę jego żonie

reklama
Mati i Dominik świetne z Was czyściochy:tak::tak:
Tika, Antoś też dostał odkurzacz, tylko on go używa w dość drastyczny sposób. Wali rurą o podłogę i cieszy się jak wariat:-D i już pierwszego dnia połamał końcówkę:wściekła/y::-p

Do góry