reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się bawia nasze dzieci

U mnie też tak jest, Emilka bawi się jak jestem przy niej i do tego siedzę albo stoję i nic nie robię. Bo jak mam zajęcie to ona też chce. Źlamda wtedy, a mnie to denerwuje. Obiad ugotować ciężko, a kojca się pozbyłam, bo mi całe brzegi obgryzła :no::no::no:

reklama
u nas tez podobnie jezeli chodzi o samodzielna zabawe Julki, jest czas ze bawi sie sama bardzo ladnie, ale czasami chce zeby sie nia zajmowac. jezeli cos robie, np. sprzatam to jest ok. tyle ze caly czas za mna chodzi, uwielbia odkurzanie. ogolnie niejest zle, jedyna rzecza ktorej zwykle niemoge przy niej robic to siedziec przy kompie, gdy zobaczy ze cos klikam lub pisze od razu przychodzi i zaczyna marudzic albo krzyczec- nie iwm o co chodzi, chyba sama chcialaby sobie posiedziec bo uwielbia myszki i klawiatury, ale tylko te dzialjace:-)

Mateusz ostatnio upodobał sobie pranie w pralce i próbuje się z nią kręcić :eek::-D:tak: ... a jak się wścieka jak bęben przestaje się obracać :-D:tak:...

... no i w ogóle ulubionym miejscem zabaw stała się teraz właśnie łazienka, bo oprócz tego, że intrygują go wszystkie światełka, przyciski i pokrętła na pralce ... to jeszcze znosi wszystkie zabawki i inne rzeczy do łazienki i wrzuca je do wanny :angry::angry::-D:-D:sorry:, do której próbuje potem sam wejść ... ale na szczęście ma jeszcze za krótkie nóżki :-D:-D;-)

Tika Mateusz jest super śliczny chłopiec:tak:a filmik jest po prostu boski:-D
Mati lubi odkurzacze,mopy, teraz pralka:-D co będzie kolejne:eek::-p

tika lookne jak Taja pójdzie spać bo jak widza dzieci w kompie to od razu obie na ręce a no i muszę Cię uprzedzić , że u Emilki Matki zostanie przechrzczony na Zuziu
( Zuzia Abejki):-p każde jedno dziecko to Zuzia ;-)

tikus Mati super czy jemu sie nie kreci w glowie od tego patrzenia? Z drugiej strony jak chcesz odpoczac to wlaczasz synkowi pralke i masz chwile spokoju hihihihihihihi:sorry::sorry::sorry::sorry:

Tika, rewelacja:-D. Ale się uśmiałam;-), z MAtiego będzie niezła pomoc domowa:tak:. Hania jak słyszy pralke albo suszarke to ze strachu ucieka:-D.

reklama
Do góry