U mnie też tak jest, Emilka bawi się jak jestem przy niej i do tego siedzę albo stoję i nic nie robię. Bo jak mam zajęcie to ona też chce. Źlamda wtedy, a mnie to denerwuje. Obiad ugotować ciężko, a kojca się pozbyłam, bo mi całe brzegi obgryzła
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
u nas tez podobnie jezeli chodzi o samodzielna zabawe Julki, jest czas ze bawi sie sama bardzo ladnie, ale czasami chce zeby sie nia zajmowac. jezeli cos robie, np. sprzatam to jest ok. tyle ze caly czas za mna chodzi, uwielbia odkurzanie. ogolnie niejest zle, jedyna rzecza ktorej zwykle niemoge przy niej robic to siedziec przy kompie, gdy zobaczy ze cos klikam lub pisze od razu przychodzi i zaczyna marudzic albo krzyczec- nie iwm o co chodzi, chyba sama chcialaby sobie posiedziec bo uwielbia myszki i klawiatury, ale tylko te dzialjace:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Mateusz ostatnio upodobał sobie pranie w pralce i próbuje się z nią kręcić ... a jak się wścieka jak bęben przestaje się obracać ...
... no i w ogóle ulubionym miejscem zabaw stała się teraz właśnie łazienka, bo oprócz tego, że intrygują go wszystkie światełka, przyciski i pokrętła na pralce ... to jeszcze znosi wszystkie zabawki i inne rzeczy do łazienki i wrzuca je do wanny , do której próbuje potem sam wejść ... ale na szczęście ma jeszcze za krótkie nóżki ;-)
K
kasiulka0901
Gość
Tika Mateusz jest super śliczny chłopieca filmik jest po prostu boski
Mati lubi odkurzacze,mopy, teraz pralka co będzie kolejne
Mati lubi odkurzacze,mopy, teraz pralka co będzie kolejne
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
hehe ... no właśnie też się nad tym zastanawiamMati lubi odkurzacze,mopy, teraz pralka co będzie kolejne
T
tynka
Gość
tika lookne jak Taja pójdzie spać bo jak widza dzieci w kompie to od razu obie na ręce a no i muszę Cię uprzedzić , że u Emilki Matki zostanie przechrzczony na Zuziu
( Zuzia Abejki) każde jedno dziecko to Zuzia ;-)
( Zuzia Abejki) każde jedno dziecko to Zuzia ;-)
A
ania_zywa
Gość
Tika, rewelacja. Ale się uśmiałam;-), z MAtiego będzie niezła pomoc domowa. Hania jak słyszy pralke albo suszarke to ze strachu ucieka.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mati jak zahipnotyzowany
reklama
Podziel się: