reklama
K
KingaP
Gość
Kinguś - nie dramatyzuj kochana;-)
ROZKAZ!!!! ;-)
K
KingaP
Gość
a co do kredytu :-): więc chyba przewalutowanie będzie droższe niż ponieść ryzyko kursowe
nam wypłacą w dwóch ratach: jedna na spłatę pko bp, a drugą jak pko wystawi zaświadczenie o całkowitej spłacie zadłużenia.
Karolka, ja tak do końca nie wiem, czy zasady tego kredytu są jak konsolidacyjnego, bo konsolidacyjny obejmuje spłatę kilku kredytów, a my spłacimy stary i dostaniemy tzw wolne środki.
A w Nordei dostaliśmy dobre warunki, bo poszliśmy do nich z warunkami pko i podbili je
nam wypłacą w dwóch ratach: jedna na spłatę pko bp, a drugą jak pko wystawi zaświadczenie o całkowitej spłacie zadłużenia.
Karolka, ja tak do końca nie wiem, czy zasady tego kredytu są jak konsolidacyjnego, bo konsolidacyjny obejmuje spłatę kilku kredytów, a my spłacimy stary i dostaniemy tzw wolne środki.
A w Nordei dostaliśmy dobre warunki, bo poszliśmy do nich z warunkami pko i podbili je
koga
Mama Maksa i Julka
Kinga - my też taki mały szantaż planujemy na wiosnę, z tym, że naszym celem jest zostać w naszym banku tylko na lepszych warunkach, bo odliczamy sobie podatkowo odsetki od kredytu
a Wy nie odliczacie? - bo jeśli tak to zmiana banku powoduje utratę tej ulgi podatkowej
a Wy nie odliczacie? - bo jeśli tak to zmiana banku powoduje utratę tej ulgi podatkowej
K
KingaP
Gość
Nie odliczamy odsetek, bo można je odliczyć tylko wtedy, gdy kupiło sie nowe mieszkanie lub buduje dom, a my ... niestety... staroć mamy
A
azik
Gość
hm jutro ważny dzień. kurde zawału dostanę
zdjęcia są ??
A
azik
Gość
a jesteście pewni że wzięcie kredytu na spłatę kredytu wyjdzie Wam na plus??
my się tak raz przerobiliśmy
A
azik
Gość
AniuM - oby odstawienie poszło gładko, a może akurat pójdzie łatwo, no ale trzeba byc do tego przygotowanym i pozytywnie nastawionym - jak do każdej zmiany (ja już odstawiłam butlę w dzień - ojojoj, teraz przygotowuję sie psychicznie i fizycznie na odstawienie porannej butli mleka - ale tu zadziałam pewnie dopiero w nowym lepszym roku )
ja nie wiem co to znaczy, bo mnie odstawiały dzieciaki
nawet one nie mogły mnie znieść
ja nie wiem co to znaczy, bo mnie odstawiały dzieciaki
nawet one nie mogły mnie znieść
reklama
maga_86
mama jagódki ciągutki
azik ja idę z jagodą do logopedy, bo moje maleństwo wogóle nie mówi, ba wogóle nie składa nadwet rzadnych sylab...więc ani baba, ani mama ani taka....po prostu głucha cisza...bardzo mnie to martwi, bo ona nie tylko w mówieniu odstaje od rówieśników :-(