reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja jestem taka wkurzona ze szok!
Wczoraj posprzeczalam sie z kolezanka poniewaz ona dala swoim coreczka jedna ma dwa lata druga rok do picia COLE!:no:
Brianek oczywiscie tez chcial ale ja powiedzialam malemu ze to jest bebe.
a ona naskoczyla na mnie ze ja nic dziecku nie daje :eek: NO SZOK!:szok:
odpowiedzialam jej ze cola nie jest dla takich malych dzieci i skad ona moze wiedziec co ja daje dziecku a co nie?
to ze nie pozwalam Brianowi pic coli i jak je jedna kostke czekolady to mowie mu dokoncz pozniej wezmiesz druga a nie lapczywie to ze Brian dopiero pare miesiecyu temu sprobowal kapusniaka to znaczy ze ja go zle zywie?:eek:
Wscieklam sie strasznie co za pusta baba!
jeszcze napisze wam ze ta dziewczyna jak jej corka miala osiem miesiecy odstawila jej mleko modyfikowane choc dziecko nadal je chcialo i dala krowie jej corka wymiotowala pijac to krowie mleko ale ta na sile bo nie wiem taniej czy co?
wkoncu dziecko sie przyzywczailo ale jakim kosztem:baffled:

suszi: cudownie ze wakacje sie udaly :tak: :-)

maggusia: co za babsztyl!! niech sama sie obzera takimi swinstwami,a nie dzieci faszeruje!! daj spokoj, przeciez to jakis brak rozumku totalny!!

suszi, świetne zdjęcia :-) Bardzo mi się podobacie w komplecie :-)

osinko, jak Wy sie czujecie z Agatką? Lepiej jest?

Maggusia, ja się w takie dyskusje bezsensowne nie wdaje. Mi ostatnio "dobra pani" w piaskownicy poradziła, że jak Karola nie chce jeść kaszek, to żebym ją nauczyła pić z butli :szok::szok::szok: Tylko tyle jej powiedziałam, że nie będę jej teraz uczyć, żeby za rok oduczać. Obraziła się pani i nie odpowiada mi dzień dobry. Ja ją mam tam, gdzie słońce nie dochodzi. I Ty też się nie przejmuj! I broń Boże nie ulegaj w takich momentach :tak:

Szusi- zdjęcia boskie są ...fajna z Was rodzinka :tak::-D

Maggusia - nic się nie przejmuj...ale ta Twoja koleznka daj spokój ..nierozsądna dziecku na siłe mleko pakowac i ta cola wrrrrrrrrrrr:szok::angry:

Kinia - ale babusowi powiedzialas ...jak tak mozna komus "doradzać" tak bez pomyślunku :szok::no:

Ja sie śmieję, ze na plac zabaw jest jak w KGB: cokolwiek powiesz, może być wykorzystane przeciw tobie :-D:-D:-D

Zauważyłam, ze każda z mam ma 1000 rad...

najlepiej, jak kiedyś chlapnęłam, ze Karola niewiele je... Kazały mi ją karmić na dworze :szok::szok::szok: Bo lepszy apetyt...
A ja im na to, że jak zgłodnieje to zje... Nieraz trzeba poczekać koło 3 godzin, ale zje :-D:-D:-D
Wyobraziłam sobie: 6 posiłków na dworze :szok::szok::szok: stół pod oknem, krzesełko na stałe montowane w trawę...

A w zimie... brrrr

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Suszi wspaniala masz rodzinke , a wypad ........ szkoda mi slow , przepieknie, az mi sie cos robi jak sobie pomysle ze tutaj siedze.

Kinga wyobraz sobie ze tutaj przychodzi do parku takie malzenstwo , maja dwoch synkow i karmia ich w parku , bo twierdza ze oni tyko na zewnetrznym im jedza. To wyglada co najmniej beznadziejnie te ich papki w plastikach i latanie za nimi i to ze ich wejscie zawsze zaczyna sie wlasnie od wyciagania przez rodzica czegos do jedzenia i latania tak za nimi np. z bananem........... okropne.

Marlenka z ta Cola to bez komentarza, ale znam tez dziewczyny ktore mi Marysie czestuja lizakami , bo swoje dzieci na biezaco je jedza i dziwia sie ze ja nie pozwalam.

A my mielismy trzy tygodnie temu wlamanie do mieszkania wiec nam aparat zapieprzyli i na razie nie mam aktualnych zdjec. Co prawda Witek zamowil jakis tam przez internet tylko sie zastanawiam czy zdazy przyjsc przed rozwiazaniem ( albo czy wogole przyjdzie ......odpukac).

reklama
Do góry