reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Marlenko - Kochana ...trzymam kciukasy aby się ułozyło...będzie dobrze zobaczysz :tak:

Maga- to straszne co się stało ..oczywiście że się pomodle :tak:

Aqua- niestety urzedy w tym kraju nie sa sprzyjające obywatelowi...żeby cos czasami załatwic ..to czasami graniczy z cudem ..pomijam że wtedy należy wolne w pracy zarezerwowac....makbra współczuje .:-(z domkiem wymarzonym uda Wam się zobaczysz trzymam kciukasy :tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Kaśka nie dygaj, Tito dzielny chłopak, zniesie wszystko. Mały zastrzyk i po bólu. Nie martw się o nic, będzie ok.
A ja mam dobry humorek bo 14 sierpnia jedziemy do Zakopanego na tydzień!!!! Nocleg juz zarezerwowany, więc jeszcze tylko dwa tygodnie pracy i.........aż mi się sama gęba śmieje:-)Uwielbiaaaaaam góry.

reklama
Do góry