reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja nie mogłam się pogodzic ...z ta narastająca agresja polityków wobec siebie zwłaszcza tych u władzy ..teraz nie jestem mega optymistka ale patrze na przyszłośc z wiekszą nadzieja ..i ciesze się ze nie bedziemy mieć państwa fundamentalnego

Kinia - napewno wszystkich nas bez wzgledu na przekonania polityczne łączy jedno ...aby było lepiej ...buziolki dla Ciebie :-D:tak:

Miałam podobne wrażenie jeśli chodzi o agresję...
Z drugiej strony widzę wiele dobra dokonanego przez te dwa lata, ale też dużo rzeczy niedokończonych...

Z doświadczenia mojego prywatnego wiem, ze jeśli chce się doprowadzić do prawdy, to wychodzą wtedy kłótnie osób, którzy tej prawdy nie chcą :crazy:

Nie pisałam Wam, ale postanowiliśmy dowiedzieć się, dlaczego mamy wiecznie niedopłąty do wody. W naszej wspólnocie nie ma obowiązku posiadania licznika na wodę, więc my nie mamy, rozliczamy się z tego zbiorczego.Wyobraźcie sobie, że nasi sąsiedzi nie płacą za wodę, bo zgłosili u Zarządcy, ze w mieszkaniu nikt nie mieszka.

Poszliśmy więc do nich, powiedzieć, żeby załatwili tą sprawę, bo jesli oni ego nie zrobią, to my to zrobimy.

Czujecie awanturę??? Sąsiad powiedział, że 5 lat był dobrze, dopóki my się nie wprowadziliśmy i nie zaczęliśmy się Wpier... alać w nieswoje rzeczy.

Cóż, sytuacja na małym gruncie, a jaki bulwers. Co dopiero jak ktoś zajmie swój "stołeczek"...

Miałam podobne wrażenie jeśli chodzi o agresję...
Z drugiej strony widzę wiele dobra dokonanego przez te dwa lata, ale też dużo rzeczy niedokończonych...

Z doświadczenia mojego prywatnego wiem, ze jeśli chce się doprowadzić do prawdy, to wychodzą wtedy kłótnie osób, którzy tej prawdy nie chcą :crazy:

Nie pisałam Wam, ale postanowiliśmy dowiedzieć się, dlaczego mamy wiecznie niedopłąty do wody. W naszej wspólnocie nie ma obowiązku posiadania licznika na wodę, więc my nie mamy, rozliczamy się z tego zbiorczego.Wyobraźcie sobie, że nasi sąsiedzi nie płacą za wodę, bo zgłosili u Zarządcy, ze w mieszkaniu nikt nie mieszka.

Poszliśmy więc do nich, powiedzieć, żeby załatwili tą sprawę, bo jesli oni ego nie zrobią, to my to zrobimy.

Czujecie awanturę??? Sąsiad powiedział, że 5 lat był dobrze, dopóki my się nie wprowadziliśmy i nie zaczęliśmy się Wpier... alać w nieswoje rzeczy.

Cóż, sytuacja na małym gruncie, a jaki bulwers. Co dopiero jak ktoś zajmie swój "stołeczek"...

no szczyt ....kurcze a czemu Wy macie za kogos płacic ...:wściekła/y::szok: a racja Polacy to specyficzny naród ......byle komus dopiec ...Kinia nie dajcie się sąsiadowi ...sprawiedliwośc musi byc i juz :tak:

a to slyszalyscie :rofl2:

Zalozenie butow 30sek.Spacer do lokalu wyborczego 600sek.Oddanie glosu 120 sek.Ujrzenie miny Kaczora po wyborach BEZCENNE!!!!!

ja sie ciesze na pewno z tego jak to powiedzial kwasniewski "skonczyla sie IV RP" chyba sporo wnukow schowalo babciom dowody :-D:-D

a myslicie ze jak glosowali wszyscy Polacy poza Polska?
z moich znajomych i rodziny na obczyznie nikt na PiS ...

a wracajac do tematu choroby Lena ma zmieniony glos i zapchany nosek :-:)wściekła/y:

kasiulla, my walczyliśmy z katarem Karoli solą fizjologiczną i nic z tego. W sobotę zrobiliśmy jej inhalację i teraz jest dobrze. Kup olejek inhalol i wlej do takiego kominka, do którego wkłada się podgrzewacze. Efekt murowany! My plujemy sobie w brody, że tak późno to zrobiliśmy

reklama
Do góry