reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Marlenka!! O Matko Swieta!!!:wściekła/y::wściekła/y:
No co za sk........stwo!! Ze strony lekarki i sasiadow!!! Boze, co ty musialas przezyc!! Tak mi przykro, ze szok! Biedna ty i biedny Lukaszek!!:-( Co za ludzie!!!:no::szok: Ty sie na nia nie wydarlas?? Bo niech by ona mi tak dziecko potraktowala to na kopach by leciala i nie ze schodow a z balkonu!! Normalnie rece i nogi mi opadly...
Ogromniaste usciski i buziaczki dla Ciebie i maluszka!! Mam nadzieje, ze czuje sie lepiej i pospi dzis w nocy!! No i Ty tez!:tak:

reklama
Marlenka - szok!! straszne rzeczy was spotkały... co za fiuty z tych sąsiadów!! trzymajcie się cieplutko!!

Azik - że głupia?? zwariowałaś?? Piotrek będzie w poniedziałek w Szczecinie - podesłać go aby przemówił ci do rozumu?? będzie z kolegą, który jest handlowcem - może we dwóch jakoś cię przekonają,że gadasz co najmniej głupoty... ech... no nic tylko naklepać....

po prostu zastanawiam sie jak ja moge robić takie błędy, rzeczywiście trezba by mi nakopać - po to bym przestała.

nie wytrzymałam dziś po usłyszeniu prosto w twarz, że jestem szmatą dziwką k...ą :(

teraz sobie siedzę i ryczę - i nie dlatego że to usłyszałam

a ja znowu siedzę po nocy, bo boję się położyć - mam straszne napady kaszlu w nocy, kiedy to się skończy?? się pytam....
całe szczęście Piotrek już wrócił ze szkolenia - od razu czuję się bezpieczniej, choć jak go nie było to mogłam liczyć na teściów, którzy bardzo, bardzo mi pomagali :-), ale dobrze,że już jest bo jednak co mąż to mąż :-D

ja młodemu żadnej homeopatii nie daję - do tej pory chorował 3 razy, w tym raz po szczepionce (MMR II). Witamin też mu nie daję - jedzie na naturalnych z owoców i warzyw i jedzenia... takie to mam już dziwne podejście do niektórych spraw... ale nie wiem czy nie zmieniłoby się jakby chorował - choć i tak nie bardzo mi ta homeopatia leży...
takie oto są moje nocne rozmyslania ;)...

po prostu zastanawiam sie jak ja moge robić takie błędy, rzeczywiście trezba by mi nakopać - po to bym przestała.

nie wytrzymałam dziś po usłyszeniu prosto w twarz, że jestem szmatą dziwką k...ą :(

teraz sobie siedzę i ryczę - i nie dlatego że to usłyszałam

idealny nikt nie jest i błędów się nie uniknie - zwłaszcza jak się jest wrażliwą osobą... płacz, jeśli pomaga...

Marlenka aż nóż się w kieszeni otwiera. NOrmalnie szok- że też tacy ludzie bez serca są na świecie. Całuski

reklama
Do góry