reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

KASIULLA fajnie ze jestes :):tak:

Moje samopoczucie dzisiejszego ranka takie sobie, pogoda nie dopisuje, a jeszcze dzis mam swoja coponiedziałkową fuche:dry: jak mama wroci z pracy jade rozdawac gazety nie bardzo mi sie chce ale gorsz do grosza...:tak:
Emi jeszcze spi a ja sie nudze

reklama
jasne dziewczyny - "pomęczcie" mnie pytaniami jak coś macie

magda - rzeczywiście inspekcja pracy to dobry pomysł - powinni Wam pomóc z tym pozwem! no i walczcie o swoje!!! jakby co dajcie znać:blink:

wszystkim choruszkom i byłym choruszkom życzę zdrówka

kasiulla - odzywaj się

Magda nie zapomnialam systematycznie zagladalam :tak::-);-)
tyle ze nie bylo mnie cale wakacje i nie moglam wszystkiego nadrobic.... :-:)szok:

Osinko obiecuje ze sie poprawie :-p:cool2::-D:tak:

ja tez lubie spac z Lena tyle ze ona nie spi jak Twoja Agatka :laugh2::happy::cool2: wtula sie i owszem jak zasypia.... i jak sie przebudza w nocy.... ale ogolnie M ma jej noge na glowie ja druga na plecach albo w buzi...... :szok:;-):wściekła/y::-):-):-)a jest coraz wieksza....
natomist co do jej lozeczka zawsze wydawalao mi sie ze przez to ze ona tak sie rozpycha podczas snu, bylo dla niej za ciasne ale i z tego powodu boje sie troszke przeniesc ja na jakies "dorosle" loze :-D:-D

Kasia- a agentaka z Lenki....a ja jestem zła bo cały czas nie moge nigdzie kupic klocków Lego Quatro do zabawy dla Antka ..obdzwonilam juz wszystko można w Łodzi i nic

a dzwonilas do mama i ja??
a co z tymi sklepami internetowymi co powysylalam Ci linki???
u nas klocki poszly w lekka odstawke bo trzeba po sobie posprzatac to wielkie pudlo :laugh2::-p

dzwonilam do mama i ja ..tam nie maja wogóle Lego

zostaje mi tylko sklep internetowy...ale cena tam tych klocków powala

u nas jest teraz faza książeczkowa ..rysuneczki obrazki ...sa the best

Karolka- ja kupowalam na allegro, ale juz z pol roku temu, teraz nie widze ani nowych ani starych-jak chcesz moge Ci odsprzedac bo Jas sie przerzucil na Duplaki i quatro juz go zupelnie nie interesuja, tylko stoja w koncie i sie kurza...

reklama
karolka Miłek też się bawi Lego-duplo
nie zawracaj sobie głowy quatro i kupuj Antkowi duplo :tak:
niektóre zestawy są przcież od 1,5 roczku
Miłek ma taki zestaw i bardzo fajnie go układa, potrafi się zająć składaniem naprawdę długo, bez problemu buduje wieże i wciska ludziki na swoje konstrukcje. Gorąco ci polecam :)
KLOCKI LEGO - INTERNETOWY SKLEP FIRMOWY

Do góry