reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Emcia no i tak masz myśleć !!!!!! bez żadnego kombinowania i dołowania - cuałuj od nas Elle ( zawsze jak pisze do Ciebie to przypomina mi się Twoja karteczna którą Kubas dostał na roczek i jak całował zdjęcie Elli i się do niej hichrał )
Emcia
Marcowa Mama '06
No to trzeba ich spiknac zeby mogli sie na zywo posmiac... bo calowac to jej sie tata nie pozwala...
aqua1-23
A ja długo się bede jeszcze decydowac na drugą dzidzie ...ja mam tyle obaw ...boje się że nie dam rady i takie tam
no żeby los nie zadecydował szybciej za Ciebie kochana ;-)
ja też się boje ale chce bardzooooo
aqua, emcia i ja trzymam za was kciuki bez nerwów koleżanka z pracy zaszła w ciążę jak jej synek miał 3 latka, jak miał 2 to zaczęli się starać. Rok to trwało i dopiero jak ona odpuściła, jak odstawiał te wszystkie cuda-witaminy i inne, to dopiero zaszła w ciążę. Myślę, że czasem właśnie nasza psychika nas blokuje.
karolka to witaj w klubie ja na razie też nie planuję
karolka to witaj w klubie ja na razie też nie planuję
aqua1-23
dobra powiem Kubie , że bez zadnych buziakówNo to trzeba ich spiknac zeby mogli sie na zywo posmiac... bo calowac to jej sie tata nie pozwala...
aqua1-23
karolka - a kiedy jest dobry moment? jak nie praca to mieszkanie jak nie mieszkanie to remont jak nie remont to kasa i tak jest 100000 innych powodów - my Kube też planowaliśmy jak się już wybudujemy czyli wg naszych planów nie siedzialabym tu dzisiaj i nie pisała do Was -ale los chciał inaczej i teraz też chce inaczej tylko w drugą strone
ale to jest tak indywidualna sprawa że nie ma co pisać - każda czuje czy już jest gotowa czy nie na drugie dziecko - no chyba, że ten grom z jasnego nieba zaatakuje i wtedy trzeba się w biegu przygotowywać
ale to jest tak indywidualna sprawa że nie ma co pisać - każda czuje czy już jest gotowa czy nie na drugie dziecko - no chyba, że ten grom z jasnego nieba zaatakuje i wtedy trzeba się w biegu przygotowywać
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
karolka - a kiedy jest dobry moment? jak nie praca to mieszkanie jak nie mieszkanie to remont jak nie remont to kasa i tak jest 100000 innych powodów - my Kube też planowaliśmy jak się już wybudujemy czyli wg naszych planów nie siedzialabym tu dzisiaj i nie pisała do Was -ale los chciał inaczej i teraz też chce inaczej tylko w drugą strone
Aqua - masz racje ...wiem ja boje się że nie podołam :-tak: