reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga przed czym, karola bedzie mial juz 2 latka skoncozne , nie zpomnisz przewijania i nie przespanych nocy , przy drugim malenstwie brak czasu dla pierwszego i ogolnie dla siebie ale oc tam bedzie dobrze jak mowia najgorsze jest pierwsze 20 lat a potem z gorki :-)

reklama
Kinga przed czym, karola bedzie mial juz 2 latka skoncozne , nie zpomnisz przewijania i nie przespanych nocy , przy drugim malenstwie brak czasu dla pierwszego i ogolnie dla siebie ale oc tam bedzie dobrze jak mowia najgorsze jest pierwsze 20 lat a potem z gorki :-)

viola, dzięki... 20 lat :-D

Dobra, laski, lecę, bo Wy mnie tu zagadujecie... :-D Pewnie Wasze latorośle śpią grzecznie do 10, a przede mną jutro pobudka o 6:30... A kobiety w ciąży muszą dużo odpoczywać :-D:-D:-D

Kinga!! Gratulacje!! No prosze co za nowina!!!! :szok::-):-):-) Prosze wyslac nam tu kilka "bakterii" ciazotworczych:-D:-D:-D Jak ja ci zazdroszcze... i to wcale nie po cichu tylko tak na caly glos!!!:tak:;-)

Emcia - już Ci pisałam, że my też damy rade i też będziemy puchły dziewięć miesięcy - tylko potrzeba nam troche cierpliwości i znając moje szczęście to ty będziesz pierwsza- oczywiście chciałabym razem z Tobą dzielić się i przeżywać drugą ciąze - no ale nie wymagajmy za dużo - może Kinga podeśle nam kilka chwyttów które są niezawodne ;-)
a tak wogóle jak u Ciebie - może ty też już jesteś dwupak tylko jeszcze nieświadomy ????

reklama
Aqua, watpie bardzo. Jeszcze nie czas na tescik ale nic mi nie mowi, ze sie powiodlo! Przy Elli wiedzialam od doslownie pierwszej chwili. Czulam i juz! No i objawy pojawily sie dlugo zanim wyszedl pozytywny test! A teraz cisza....:-(
Ale wiem, ze nam sie uda!! Pewnie, ze sie uda!!!!!!!:tak:;-)

Do góry