reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
cholibka- coś boli mnie gardło i mały jakby zasmarkany...mam nadzieję,że nie dołączymy do grona chorych (zwłaszcza,że w niedzielę wracam do pracy po urlopie)

u nas też czas przeziębienia :confused: Mnie bolało gardło, ale possałam 3 tymianki i podbiały i przeszło mi.
Karola tez smarkata, a przy Wiktorze nauczyła się dmuchać nos i skubana wydmu****e wszystko, a potem lata za mną z maścią majerankową i każe smarować :-D

Kinga - cwana bestia - wie co dobre - dzieci szybko się uczą obserwując inne szkoda tylko, że nie zawsze to co powinny ;-)

Titek zdrowiej szybko - musiały być zaszczyki???? taka poważna ta angina ????

DUŻO ZDRÓWKA ŚLEMY WSZYSTKIM JESIENNYM ZASMARKAŃCOM TYM MAŁYM I TYM DUŻYM

Osinka - a co miała ganiać po całym domu za chusteczką

Aqua - Piotrek nie przyjmował mi nurofenu w nocy i nie chciałm ryzykowac antybiotyku w zawiesinie.

kaśka - Kubie dać lekarstwo to też mega wyczyn - ja wstrzykuje do buzi tą miarką od panadolu - jak zdołam się przedostać przez uzębienie oczywiście - ile ma tych zaszczyków i ile razy na dobe?
Klaudia jak nie chciała przyjmować doustnie zinatu to żeby jej tyle nie kuć bo brała go dwa tygodnie zamontowali jej wenflonik na czas podawania antybiotyku

reklama
Do góry