reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

hehe, no teraz to tysiac pomyslow do glowy wpada. a jeszcze z pomoca netu to juz w ogole, co rozwiazanie to lepsze.
ja tak kiedys myslalam o swoim domku i jak zaczelam sie zastanawiac jak bym je urzadzila to klapa. tyle rzeczy mi sie podoba, tyle kolorow ze ciezko byloby cos wybrac.

ja z kolei buszuje po allegro, szukam pralki dla tesciow (bo stwierdzilismy katrgorycznie ze trzeba ja wymienic, no i my to sfinansujemy oczywiscie :tak: ) i poza tym zerkam sobie troszke na autka, coby cos dla siebie wypatrzec :-)

reklama
osinka wrrrrrrrrrrrrrrrrrr ci lekarze........................no agatka przeszla swoje-ale juz odchorowala??????????????zdrowa jest?a jak tam super niania?
aqua nie mam pojecia od czego to moze byc????????za malo zelaza to chyba nie...nie mam pojecia

już boję się pisać, że jest ok! w poniedziałek Agata mówiła przez nos i strasznie kichała, zadzwoniłam do lekarki, powiedziała, że może to być początek infekcji, kazała dawać wapno i witaminę C w większej dawce, na szczęście nic się nie rozwinęło... ufff

a niani zakazałam przychodzić:angry:
ona ma wnuka w szpitalu, spędza u niego całe popołudnie i noc, chciała do nas przychodzić rano prosto ze szpitala:wściekła/y:
popier.... nie dość, że Agata osłabiona, to ta krowa jeszcze obwieszona wirusami i bakteriami ze szpitala chciała coś Agacie nowego zaserwować:wściekła/y:

wiem że pewnie przesadzam, ale po 5 tygodniach chorób mam prawo być przewrażliwiona..:elvis:

internet to niezły pożeracz czasu
a z tymi pomysłami to masz racje - co chwila zmienia mi się wizja - podejrzewam, że dopiero jak postawią sciany i bede widziala jakie światło i jakie są faktycznie wymiary to coś pomyśli bardziej realnie - byłam już w takim samym domu jak my stawiamy i mieli tak fajnie zrobione, że mogłabym się tam już wprowadzić a u nas jeszcze tak daleko z tymi moimi wizualizacjami hehehe ale co tam ... piwnica prawwie już jest najwyżej tam się wprowadzimy ;-) bo tak wogóle to mieszkanie mamy do końca października hehehe ciekawe co dalej chyba pójde mieszkać do urzedu miasta bo to ich wina

osinka: masz swiete prawo tak reagowac!! ta baba w ogole nie zdaje sobie sprawy z tego ze moze przyczyniac sei do zlego samopoczucia agatki, a na pewno nie pomaga w jej wyleczeniu. ja na twoim miejscu tez bym ja pogonila, kto wie czy nie na stale....

Osinka ta kobieta jakas choraczy co ? dziecko oslabione a ona prosto od wnuka powlilja ja doszczettnie , a Ty nie jestes przewrazliwiona tylko dbasz o swoje dziecie

Magda i Aqua bo to piatek pewnie wszyscy w knajpach siedza pija drineczki

i super Agua ze macie w koncu to pozowlenie

Osinko - wcale nie przesadzasz masz racje ja też zrobiłabym tak samo - Agatka ma teraz tak osłabioną odprność, że byle co załapie. Chora ta baba jets na głowe i nie ma wyobraźni - dobrze, że chociaż ci o tym powiedziała

jeszcze ja jestem :)
skończyłam oglądać film i zbieram się do spania
a jutro na zebranie mieszkańców - ciekawe co powiedzą...
Aqua - ja miałam dużo pomysłó na mieszkanie ale przez te chece nic mi się teraz nie chce tam robić - może przejdzie po urlopie, który już od środy!!! hip hip...:-)

reklama
Do góry