reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja tylko na chwilke, jeszcze raz dziekuje za zyczonka:)
Wrocil tatko, myslalam ze Lolo nie bardzo bedzie go pamnietal a tymczasem jak tylko go zobaczyl to usmiech od ucha do ucha i teraz za kazym razem jak tatko na niego popatrzy lub sie odezwie to maly sie smieje - pamieta go - to najwaznejsze!!!

a co do testu to zrobilam go 04.07

a ja wczoraj miałam rocznicę ostatniej miesiączki przedciążowej. To data, kórą w ciąży powtarzałam tyyyyle razy, że bardzo wbiła się w moją głowę :)

Ja test zrobilam 2.07,a ostatnia @ mialam tez 2 z tym ze 2.06.Wlasnie z Bartkiem zartowalismy ze mialam rocznice od ostatniej @ :laugh: ,a kolo 13.07 do Majki ze w sumie ona nie ma 3 miesiecy tylko rok odkad zaistniala ;) :laugh:

a u mnie właśnie nadchodzi pierwsza@ doniedawna zwijałam się z bólu , teraz już chyba tabletka działa
zobaczymy jak długo..
pamiętam,że pierwszy okres po urodzeniu Oli też miałam potwornie bolesny :(

mamaoli pisze:
a u mnie właśnie nadchodzi pierwsza@ doniedawna zwijałam się z bólu , teraz już chyba tabletka działa
zobaczymy jak długo..
pamiętam,że pierwszy okres po urodzeniu Oli też miałam potwornie bolesny :(
Ojej... :( To do tej pory wszystkie moje @ byly potrwornie bolesne,musialam sobie zastrzyki przeciwbolowe robic...Mialam nadzieje ze po porodzie beda juz mniej bolesne.Mamaoli,nie zalamuj mnie,prosze ::)

reklama
benita to akurat u mnie tak było
a może w Twoim przypadku będzie właśnie odwrotnie tzn. teraz mniej boleśnie

czego Ci gorąco życzę :)

Do góry