reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

mnie od trzech dni boli glowa :( od dwoch dni Alex ma problemy z brzuszkiem i nie wiem jak jej moge pomoc, przystawaim do cycusia pije ale sie prezy jak tylko odstawie ja od cycusia wszystko zwraca - nie od razu :(

palak do wozka i u nas sie bardzo sparwdzil- Alex bardzo zainteresowala pszczolka ;D ma takie wielki oczy

reklama
fiolka mnie dziś bolała głowa okropnie, myśle,że to od tego słońca
jutro włoże kapelusz :)

może tez ten upał przyczynia sie do złego samopoczucia Alex..

A ja sie pochwale, ze mam dzis urodzinki :)
Kalolek zrobil prezent mamusi i spalismy do 9tej:)
No i do tego wszystkiego juz jutro zobacze sie z moim mezusiem po 5cio tygodniowej rozlace ;D ;D ;D

izka-mammy-to-be wszystkiego najlepszego

fioolka a co do brzuszka to polecam DENTINOX dawany regularnie po kazdym jedzonku pomaga i nie sa koleczki takie bolesne. u nas pomogly. tez jestem w tej chwili w UK i kupilam go w sklepie SUPERDRUG. poszukaj i sprobuj. infacol i gripe water u nas az tak bardzo nie pomogly

izka-mammy-to-be oby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego - wszystkiego najlepszego
moja przyjaciolka tez ma dzisiaj urodziki ;D

Zuzia24 dzieki za rade - wlanie ostatnio widziala to w tesco i sie zastanawialam czy aby tego nie kupic -no i po problemie

a czy mozliwe zeby Alex bolal brzuszek po truskawkach??

po truskawkach raczej nie. moze miec tylko jakies uczulenie ale u nas nie wystapily. a czy pijesz duzo mleka???? bo u nas od mleka byly kolki i jak przestalam pic bawarke i jesc platki z mlekiem to kolki byly ale trwaly krotko( ok 1 godz) a nawet ich w ogole nie bylo. ale caly czas dawalam jej regularnie ten Dentinox

izka wszystkiego najlepszego :):):)
a z facetami chyba tak już jest...nowa sytuacja przeważnie ich przerasta...ja niestety w okresach bezczułościowych mam mega doła, biorę to wszystko bardzo do siebie, czuję się mniej atrakcyjna po porodzie, choć wszyscy mówią,że macierzyństwo mi służy....ale jak mam w to uwierzyć, kiedy czasami odnoszę wrażenie,że zupełnie nie pociągam swojego faceta ? :(wogóle nasz związek po urodzeniu małej zaczął się sypać....mam nadzieję,że to tylko chwilowe, chociaż i tak przy małej wszystko robię sama i chwilami czuję się jak samotna matka :(
koga miłej zabawy życzę i gratuluję odwagi :)

reklama
czasem platki z mleczkiem na sniadanie,no i w miedzy czasie kawe z mleczkiem -ale nie wydaje mi sie zeby to bylo po mleku - raczej tak jak juz pisalam na 'sztuczniaczkach' mozliwe ze to przez to ze podalam malej mieszanke Sma Gold (ttylko ze ta w proszku),a wczoraj np rano jak nie mogla zrobic kupki i podalam jej to mleczko tylko ze z kartoniku to kupa od razu po same pachy ;D dzisiaj juz jest lepiej choc gazy wystepuja :(

Do góry