reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

byłam dziś z małym w kinie - na "Za ile mnie pokochasz" - generalnie nie polecam - niby komedia niemoralna...fakt dużo golizny więc może i niemoalna, ale czy komedia?? parę razy uśmiechnęłam się półgębkiem...

Za tydzień "Tristan i Izolda" - może któraś z warszawskich mam ma ochotę się wybrać?

Zgadnijcie jaką zabawkę miała co trzecia mama przywieszoną do wózka lub fotelika? - tak, tak - triumfy święcił piesek Z.

reklama
dziewczyny bardzo ale to bardzo dziękuję wam za słowa otuchy, miałam dzisiaj potworny dzien ale już jest lepiej, a jeszcze jak zajrzałam tutaj i zobaczyłam jaką mam grupę wsparcia...to aż cieplutko mi sie zrobiło , jeszcze raz WIELKIE DZIĘKUJĘ ;D

O tak, telewizor bardzo przyciąga uwagę. Jest w stanie ukoić wszystkie smutki. Ale ja jak tylko zauważę, że Jaś zauważył ekran to wyłączam TV. Czytałam, że oglądanie przez takie maluchy telewizora jest dla nich szkodliwe.

A samopoczucie na dziś - cóż, z nieco innych powodów, ale podobne do Twojego, Fionka

U nas jak Maksiu przy cycu nie zaśnie ani w łóżeczku to zawsze działa wózek, chwilke pojeżdże w tył i do przodu i śpi
Jak nie ma pogody to w przedpokoju :)

Co do samotnych wieczorów dziewczynki to możemy sobie ręce podać ;D
męża mam w domu w porze kąpieli może raz w miesiącu ::) tyle że przez pierwszy miesiąc był
no i mam dwójkę do wykąpania..   nazywam sobie ten czas "godzina szczytu" i nieraz kopie co mam pod nogami i klne pod nosem próbując opanować sytuacje ;D   ale z czasem dochodzę do coraz większej
i Wy dojdziecie!
powodzenia!

jesteśmy wielkie przecież ;)

do coraz wiekszej wprawy miało być :)

a co do telewizora to mój facecik się przy nim uspokaja i od czasu do czasu pozwalam mu zerknąć ;)

męża nie było to umówiłam się z koleżankami na ploty w ogródku na starym rynku (mieszkam w centrum to mieliśmy wieczorny spacerek ;D), no i jedna przyjaciółka zapaliła się do kąpania i mi pomogła ;D nawet wanienkę umyła po kąpieli ;D ;D ;D kochana :)
z tego wszystkiego Maks zasnął o 20:45 :laugh:
już drugi dzień był mega grzeczny :)

a moi porąbani sąsiedzi z góry już drugi wieczór skłądają szafę i tłuką się strasznie nad sypialnią Maksa - już wczoraj o 22 prosiliśmy ich żeby robili to ciszej i w innym pokoju, bo mały śpi - a dziś to samo!!!!!! - czy im się wydaje, że my tylko wczoraj mieliśmy małe dziecko a dziś już go nie mamy ???????
idioci !!!!!
za 5 min. tam idę jak nie przestaną

Nauczyłam się regularnie prasować, tak więc mam zawsze tylko pralkę i robię to (i lubię) na bieżąco.
Jakby co, to na Śląsk przesłać, to odeślę wyprasowane ;)

reklama
Do góry