reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Aniam, ja w ostatnim miesiącu strasznie spuchłam, mam 16kg na plusie!!!
puchnie mi mordka, ręce, nogi, mam nadzieję, że szybko stracę te kg i wszystko się unormuje!

reklama
osinka pisze:
puchnie mi mordka, ręce, nogi, mam nadzieję, że szybko stracę te kg i wszystko się unormuje!

wq 37 tygodni uwazyłam o 18 kg więcej, 3 dni później miałąm 11 kg mnie - to było dzidzio i woda któa we mnie stała...

byłam jak mały słonik
szybko schodzi - gwarantuję

azik pisze:
osinka pisze:

wq 37 tygodni uwazyłam o 18 kg więcej, 3 dni później miałąm 11 kg mnie - to było dzidzio i woda któa we mnie stała...

byłam jak mały słonik
szybko schodzi - gwarantuję

no to mnie pocieszyłaś Azik!!! :D

to ja mam już 19 kg na +. Przecież to masakra! Wczoraj powiedziałam gince, że jej waga kłamie. Obejrzała mnie dokładnie i powiedziała, że to sprawka obrzęków.

Mój gin znów popatrzył wczoraj na moje nogi "zafascynowany" ;D Wcześniej to choć nogi miałam szczupłe :) Ja prawie nie jedząc (mam okropną zgagę) w ciągu 2 tygodni przybrałam 2kg :( więc to musi być woda, nie ma innego wyjścia..dobrze, że to mija..

ja mam nadzieje ze moje + kilogramy szybko zejda...mam ich 25 na plusie :O pocieszam sie ze to chyba woda, bo az tak strasznie sloniowato nie wygladam...

reklama
Do góry