reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A ja znów nie mogę spać... :-(
Mimo, że nie spałam w dzień i robiłam trochę, żeby się zmęczyć - nadal nie mogę w nocy spać :-(
Już mnie to męczy :-( Poradźcie coś...
Mimo, że nie spałam w dzień i robiłam trochę, żeby się zmęczyć - nadal nie mogę w nocy spać :-(
Już mnie to męczy :-( Poradźcie coś...
koga
Mama Maksa i Julka
hej Catherinka! - współczuję!
piąta to jakaś makabryczna pora ..... :-[
ja też się tak w tych okolicach czasami budzę bo mam nagłe mdłości, ale wtedy siadam sobie i potem daję radę zasnąć
może spróbujesz poczytać jakąś książkę z dłuuuuuuuugaśnymi opisami lub monologami wewnętrznymi bohatera :laugh: polecam Czarodziejską górę
a zmęczenie za dnia mi przynajmiej nic nie daje - wręcz jeszcze gorzej mi się śpi jak jestem bardzo zmęczona i rano nie czuję się wypoczęta
piąta to jakaś makabryczna pora ..... :-[
ja też się tak w tych okolicach czasami budzę bo mam nagłe mdłości, ale wtedy siadam sobie i potem daję radę zasnąć
może spróbujesz poczytać jakąś książkę z dłuuuuuuuugaśnymi opisami lub monologami wewnętrznymi bohatera :laugh: polecam Czarodziejską górę
a zmęczenie za dnia mi przynajmiej nic nie daje - wręcz jeszcze gorzej mi się śpi jak jestem bardzo zmęczona i rano nie czuję się wypoczęta
mnie też bolą rece
sylwia te duszności i pocenie to ja mam ginowi mówiłam ale nic mi mądrego nie powiedział - w nocy mi się to zdarza
catherinka ja pól nocy (5 z rzędu) przelaziłam wszystko mnie bolało spać nie mogłam było mi duszno a jak zakręcałam kaloryfery całkowicie to było chlernie zimno i jak wysuwałam się spocona spod ciepłej gordły to łapały mnie dreszcze
te moje noce są makabryczne
do tego wczoraj znowu brałam małą nospę bo brzuch mi się spina dość często - jednak zastanawiam się czy to nie jest normalne bo laski na forum o skurczach itd piszą że nawet mają spięcia po największych dawkach fenoterolu
sylwia te duszności i pocenie to ja mam ginowi mówiłam ale nic mi mądrego nie powiedział - w nocy mi się to zdarza
catherinka ja pól nocy (5 z rzędu) przelaziłam wszystko mnie bolało spać nie mogłam było mi duszno a jak zakręcałam kaloryfery całkowicie to było chlernie zimno i jak wysuwałam się spocona spod ciepłej gordły to łapały mnie dreszcze
te moje noce są makabryczne
do tego wczoraj znowu brałam małą nospę bo brzuch mi się spina dość często - jednak zastanawiam się czy to nie jest normalne bo laski na forum o skurczach itd piszą że nawet mają spięcia po największych dawkach fenoterolu
K
KingaP
Gość
ja też moje noce zaliczam do makabrycznych. Wieczorem nie moge zasnąć, budzę się co godzinę, dwie... Nie mogę się doczekać takich dni, kiedy będę padać ze zmęczenia....buuu. A teraz oczy same mi się zamykają
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u mnie to samo! położyłam się wczoraj wczesniej, nawet zasnęlam, a po 23 obudził mnie ból kolana, nie mogłam spać do 3 rano, przeniosłam się nawet na drugie łóżko, bo non stop budziłam Krzyska, a biedaczek dziś na 7 do pracy wstawał koszmar!!! myślałam, że sie w nocy wścieknę
teraz z chęcią położyłabym się, ale nie chcę spać, bo wieczorem znowu nie zasnę - błędne koło
teraz z chęcią położyłabym się, ale nie chcę spać, bo wieczorem znowu nie zasnę - błędne koło
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja mam juz dość tych nieprzespanych nocy!!!! non stop się budzę-nie umiem spać na lewym boku, przez sen obracam się na prawy albo na wznak, budze się, nerwowo sprawdzam jak śpię itp. boję się o Fasolinę
i jeszcze to cholerne kolano!!!!! nie będę brać tabl. przeciwbólowych przecież
i jeszcze to cholerne kolano!!!!! nie będę brać tabl. przeciwbólowych przecież
reklama