reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
No Dziewczynki! Oficjalnie zostałam dziś rano przyjęta do szpitala i teraz jestem na przepustce do poniedziałku do godz.7.00. Zabieg w poniedziałek - zamówili już dla mnie krew i płytki. Teraz tylko muszę wytrwać i niczego nia złapać!

Ivka- no to maseczka na twarz ;-):-)
trzymam kciuki aby się udało - obyś już nie musiala wiecej cierpieć przez te nieznośne migdałki :-)

iwosz dziękuję bardzo za te kciuki, będą potrzebne!

Z maseczką będzie ciężko, bo jeszcze dziś i jutro mam dzidzię na opiece; poza tym chcę dziś z maluchami ubrać choinkę, a jutro przygotować przyjście Mikołaja dla Szyma.

Ja tez sie musze czyms pochwalic:)

W firmie gdzie pracuje organizowane sa wyjazdowe (wylotowe) szkolenia dla osob ktore przeskocza pewnien "prog" i wlasnie moje drogie mnie sie to w koncu udalo :-) w wyniku czego w kwietniu lece do Turcji na 7 dni :-):-):-) bardzo sie ciesze, Karolek bedzie juz starszy wiec bez problemu wytrzyma bez mamy;-)
Wiec, byle do kwietnia:-D

reklama
Do góry