reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

reklama
I ja składam gratulacje wszystkim Dzieciaczkom które zaczeły stawiać pierwsze samodzielne kroczki.

Moja córcia póki co jest na etapie wstawania przy wszystkim i szybkim raczkowaniu (a już myślałam, że się tego nie nauczy). W sumie to dziś zauważyłam, że trochę na dwóch nóżkach przesuneła się przy łózku no i od kilku dni jak trzyma się ją za rączki to maszeruje, narazie trochę koślawo no ale :p
Przypomniała sobie też jak bije się brawo i ma wielką radochę gdy z uśmiechem mówię wtedy "ślicznie, brawo"

Gratulacje dla wszystkich dreptaczy:-)
Moja jeszcze nie chodzi, może by i potrafiła, ale się boi. Czasem zapomni się i zrobi kilka kroków. A prowadzona za rączki biega i nogi jej się plączą :-D Łazi jak pijany mistrz :rofl2:

Gratuluje pierwszych kroczków my daliśmy narazie 2 nieporadne kroki ale juz coś!A pozatym mała woli raczkować:-D

Nie wiem gdzie zadać to pytanie ale może to bedzied dobry watek otóz:
Czy wasze bable kozystaja juz z nocnika?Ja się dopiro przymierzam do kupna bo wczesniej wydawało mi sie ,że jest za mała lub siedziec nie bedzie chciała i wogóle nie bedzie wiedziała po co to wszystko?
I pytanie mam takie:czy któraś z mamuś ma nocnik z FISHER PRICE ten z melodyjkami i klapą i czy jest sens go kupowac ?bO CENA MOCNO SIE RÓZNI OD ZWYKŁYCH NOCNIKÓW:tak:
tAKŻE POPROSZĘ O PORADE KOCHANE MAJÓWKOWE MAMUSIE ACH UWIELBIAM MAJ...........

N1680_d_1bfk.jpg

A znalazłam jeszce taki?
Wczesniej myslałam o takim:
8d501d85a5ed1e6c.jpg

Cenowo z przesyłka nie duz róznica a chyba lepszy ten rózowy bo ma 3 funkcje .
A ten z żaba na mna tylko wymowana wkładkę (to niebieskie)

wszystkim chodzacym dzieciaczkom i tym ktore stawiaja pierwsze kroczki:tak::tak:

Kathy moja kolezanka ma ten zielony,taki sam:-)ale jej 16mies synek ani sni usiasc:-D:-D:-D nosi go tylko:sorry:ja mam zwykly,myslalam nad tym z melodyjka al niektore dzieci sie boja:baffled:moja bratanica sie bala:no:mysle ze zwykly bedzie tez dobry:tak:ja mam najzwyklejszy w swiecie,dostalismy taki wiec juz kupowac drugiego nie bede:no::sorry:Kondzio jak do tej pory usiedziala 5 sekund max:-D:-D:-D

reklama
My mamy zwykły z muzyczką i Zuzia placze jak zaczyna grać. Muszę wymontować tego grajdoła:szok:

Do góry