reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rozpoznać chorobę u niemowlaka ??

Carinea

Fanka BB :)
Mam taki problem ... może jestem przewrażliwiona ... moja 3 mies córka ma katar delikatny odsysamy kropimy. Jak rozpoznać czy choroba nie postępuje ? Gorączki brak. Czasem zdarza się zakasłać ale to kilka razy na dzień może to być ślina. W nocy śpi spokojnie apetyt tez ma.

reklama
Rozwiązanie
Jak będzie dziecko chore to napewno bedziesz wiedzieć, że to to. Oprócz gorączki, brak apetytu może a raczej najczęściej tak bywa, że budzi się z płaczem. Płacze dużo lub marudzi, preferuje bycie na rękach. Kupki mogą się zmienić może być ich więcej. Ogólnie oczka są jakby smutne. Po prostu widać, że dziecku coś dolega gdy widzisz jakie jest na codzień. U nas katar nie jest wyznacznikiem, pod koniec infekcji katar robi się gęsty i lekko zmienia kolor nie oznacza natomiast to pogorszenia stanu zdrowia.
Mam taki problem ... może jestem przewrażliwiona ... moja 3 mies córka ma katar delikatny odsysamy kropimy. Jak rozpoznać czy choroba nie postępuje ? Gorączki brak. Czasem zdarza się zakasłać ale to kilka razy na dzień może to być ślina...
Jak będzie dziecko chore to napewno bedziesz wiedzieć, że to to. Oprócz gorączki, brak apetytu może a raczej najczęściej tak bywa, że budzi się z płaczem. Płacze dużo lub marudzi, preferuje bycie na rękach. Kupki mogą się zmienić może być ich więcej. Ogólnie oczka są jakby smutne. Po prostu widać, że dziecku coś dolega gdy widzisz jakie jest na codzień. U nas katar nie jest wyznacznikiem, pod koniec infekcji katar robi się gęsty i lekko zmienia kolor nie oznacza natomiast to pogorszenia stanu zdrowia.
Mam taki problem ... może jestem przewrażliwiona ... moja 3 mies córka ma katar delikatny odsysamy kropimy. Jak rozpoznać czy choroba nie postępuje ? Gorączki brak. Czasem zdarza się zakasłać ale to kilka razy na dzień może to być ślina. W nocy śpi spokojnie apetyt tez ma.

Rozwiązanie
Do góry