reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Piszecie o tuczeniu dzieci. Właśnie wróciłam od internisty. Pani stwierdziła, ze oprócz leków homeopatycznych nie da nic. Spytała przy okazji o karmienie. Gdy sie okazało, ze karmię w nocy, to zrobiła mi niemalże awanturę, ze robię straszną krzywdę mojemu dziecku. Teraz tworzę jej komórki tłuszczowe, które będą pracowały w przyszłości. I do pani nie docierało, ze moja chudzina ma trochę ponad 8 kg i nie ma chyba ani jednej komórki tłuszczowej. I była zbulwersowana, gdy się na to wszystko uśmiechnęłam. Taka jestem nieodpowiedzialna. Wg tej pani dzieci w nocy mogą jeśc tylko do 6 mies, a potem to już patologia.

mimo wszystko że to nie pediatra to gada bzdury ;-) z tego co wiem po 2 roku życia dziecko nie powinno juz jadać w nocy:confused: ....ale nie wiem jak 6 miesięczne dziecko może byc nie karmione :baffled:

reklama
Lekarz zapewne sie bulwersowal,ze żołądek nie ma przerwy nocnej:tak:.Niektore dzieciaki spia jednak dlugo w nocy i ciezko byloby im wytrzymac calkiem bez jedzonka:tak:

U Jenni jest roznie czasami przespi z 12 godzin a czasami to sie przebudzi na flache okolo 5 rano:tak: i niewidze w tym nic nienormalnego

przy okazji szczepienia zwazyli LAile- 7900g. mam nadzieje ze do roczku dotrzemy w koncu do 8kg...

reklama
my do 10 kg nie dotrzemy,co mnie wcale nie martwi,bo dobrze wygląda,ale przez to zatrucie(nie wiem co to jest zresztą) Ala na pewno zrzuciła z 0,5 kg jak nie więcej,więc teraz pewnie waży 9,albo niecałe 9 kg...

Do góry