reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ? Ja jak patrzę na Andrzejka i porównuję z Jego rówieśnikami to wydaje mi się taki duży jakiś ;-).
Joasiek, rozalka, agusia - 75 centyl daje takie słodziutkie bobaskowe wałeczki :tak:.
Aga - 90 centyl jest równie słodki jak 75, no i 50 oczywiście :-D:-D:-D. A Antoś jest prześlicznym dzidziem :tak:.
Martwić się można zacząć jak się dzieć nie mieści w siatce centylowej :rolleyes2:, a i wtedy nie za bardzo, bo przecież dzieciaczki rozwijają się każdy w swoim własnym rytmie :blink:.

reklama
Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ?

ja mam wrazenie ze Laila jest taka w sam raz, ale znajom ktorzy maja do czynienia z niemowlakami mowa zawsze : jaka ona malutka!!!!

Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ?

ja mam wrazenie ze Laila jest taka w sam raz, ale znajom ktorzy maja do czynienia z niemowlakami mowa zawsze : jaka ona malutka!!!!

mi też się nie wydaje wcale duża ;-) choć ludzie mi mówią nieraz że jaka duża :szok: a nie jaka malutka ;-) jak dla mnie ma chude rączki i teraz mi te fałdki na nogach też jakoś się zmniejszyły :tak:

no cos TY Kasiad, Oliwka jest duza i z zachowania tez bardziej dojrzala, to super, wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic!!!!

To faktycznie modelka.Konrad ostatnio mial 69 cm/7400 i jest szczuply(ale to chlopak).

reklama
Do góry