reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ? Ja jak patrzę na Andrzejka i porównuję z Jego rówieśnikami to wydaje mi się taki duży jakiś ;-).
Joasiek, rozalka, agusia - 75 centyl daje takie słodziutkie bobaskowe wałeczki :tak:.
Aga - 90 centyl jest równie słodki jak 75, no i 50 oczywiście :-D:-D:-D. A Antoś jest prześlicznym dzidziem :tak:.
Martwić się można zacząć jak się dzieć nie mieści w siatce centylowej :rolleyes2:, a i wtedy nie za bardzo, bo przecież dzieciaczki rozwijają się każdy w swoim własnym rytmie :blink:.

reklama
Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ?

ja mam wrazenie ze Laila jest taka w sam raz, ale znajom ktorzy maja do czynienia z niemowlakami mowa zawsze : jaka ona malutka!!!!

Gosia, mysia, susumali - Wy też macie wrażenie, że mimo tego 50 centyla te nasze dzieci dość mocno "dorodne" są ?

ja mam wrazenie ze Laila jest taka w sam raz, ale znajom ktorzy maja do czynienia z niemowlakami mowa zawsze : jaka ona malutka!!!!

mi też się nie wydaje wcale duża ;-) choć ludzie mi mówią nieraz że jaka duża :szok: a nie jaka malutka ;-) jak dla mnie ma chude rączki i teraz mi te fałdki na nogach też jakoś się zmniejszyły :tak:

no cos TY Kasiad, Oliwka jest duza i z zachowania tez bardziej dojrzala, to super, wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic!!!!

To faktycznie modelka.Konrad ostatnio mial 69 cm/7400 i jest szczuply(ale to chlopak).

reklama
Do góry