reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
a mój skrabek waży 6900g i ma 62cm dziś był ważony i mierzony przed szczepieniem. nie ma jak mleczko mamusi-karminy wyłącznie naturalnie :rofl2::tak:

aga-pg: ale Antoś jest duży, więc wagę ma proporcjonalną do wzrostu :tak: Nic tylko pogratulować że dzieciątko tak pięknie Ci rośnie! Absolutnie się tym nie przejmuj ;-)
Ja też ważyłam prawie 9kg w wieku 4 miesięcy a wzrostu miałam 69cm. A potem w podstawówce i liceum byłam raczej chudzielcem, więc to wszystko się może zmienić

po pierwsz chopaki sa zawsze wieksi :rofl2:
a po drugie mnie tak pocieszała kolezanka i miala racje zawsze bedzie miał z czego zgubic jak zachoruje
i on nie jest taki az wielgasny
jest bardzo długi i z tego ta waga
moze koszykarz ci rosnie

chłopaki raczej większe :-D:-D:-Da mój to raczej jest krasnoludek :tak::tak:może jak zacznie jeść coś innego niż mleczko od mamusi to poleci do przodu:eek:

No to moja Tosia pobija wszystkich- i wcale nie jestem z tego szczęśliwa:-)
Byłyśmy dzisiaj na trzecim szczepieniu i wymiary Tośki to:
waga 8450g!!!!:-D:-D:-D
długości nie mierzyła pielęgniarka
główka- 43,5 cm
kl.pierś. -44,5
Tak więc Antosie i Antoninki największe:tak::-);-)

reklama
Oli też dziś po ważeniu przy okazji szczepienia:
waga - 8 kg
długość - 74 cm
główka - 42 cm
kl piersiowa 45 cm

Także wcale już taki grubasek z niej nie jest. Tak jak mi się wydawało waga przystopowała - od ostatniego ważenia (3 tygodnie) przybrała około 300 g.

Do góry