reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

ladnie przybieraja wasze dzieciaczki ja dzisiaj ide na wazenie wiec sie dowiem jak z ta waga u mojej malutkiej tylko z podwojeniem jej to bedzie jeszcze troche musiala poczeka bo sie urodzila z waga 4070 a 8 kg napewno jeszcze nie wazy;-)

reklama
madzia24, Stach dokładnie tyle samo ważył przy porodzie... Ciekawe kiedy podwoi...

Byliśmy z Andusiem w poniedziałek na szczepieniu (i dopiero dziś mam chwilę, żeby coś Wam naskrobać :dry:) i okazało się, że ostatnio źle go zważyli :wściekła/y: - podobno miał 7,5 kg, ale faktycznie to chyba jednak 6,5kg :unsure: W każdym razie w poniedziałek miał równo 4 miesiące i 7130g no i 65cm wzrostu ;-) Na szczęście okazało się, że urosła mu główka i klatka piersiowa, bo w przeciwnym razie moglibyśmy mieć niezłe jazdy w związku z utratą wagi przez dziecko :eek:

A ja wczoraj sama zmierzyłam małego i ma 68cm:szok:,a ile waży to się dowiemy za tydzień na szczepieniu.:-)

Emilka dziś ważona ma 6800g :tak: dziś ma 4 miesiące i 17 dni ;-)

niby 2 tyg temu też tyle miała jak ją teściowa ważyła :dry: może się pomyliła :baffled:

reklama
Do góry