reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
Victor to waży prawie 17kg, tak z 16,8kg, a ile mierzy to nie wiem, bo nie chce się dać zmierzyć, ale myślę, że napewno 1m przekracza, bo ubrania na 104 robią się przykrótkie:-p

Sarcia ;-) ma 105 cm wzrostu i waga 18kg ;-)......według endokrynologa..... ma wzrost na rok starszą i powinna ważyć 17kg ;-)

nie wiem jak to jest z tymi ubraniami bo młoda potrafi mieć za krótkie spodnie na 116:dry:

Agusia no to Sarcia modelka rosnie, bo nie dość, ze wysoka, to jeszcze dłuuugie nogi ma skoro spodnie na 116 czasem za krótkie:tak: u nas na odwrót, bo góra na 104 a spodnie 104 zazwyczaj za dklugie sa i podwijane nosi, albo rozmiar mnniejsze:sorry2: no ale chłopaki zawsze krótsze nogi mają od dziewczyn

Wczoraj mieliśmy okazję być na bilansie 3-latka, spóźnionym o 5 miesięcy, ale co tam:-p
Waga: 17kg, przez 1.5roku przybrał 4kg:-)
Wzrost: 102cm, przez 1.5roku urósł 11cm:shocked2:

reklama
Do góry