reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Dziewczy wiecie co, widziałam Marty występ w przedszkolu i okazało sie ze jest najmniejsza ze wszystkich dzieci w grupie:-(Od jakiegos czasu obserwuje, ze przestała rosnąc, ale gdy dzieci z jej grupy stały prosto w jednym rzedzie to wyraznie było widac ze większosc dzieci jest od niej o głowę wyzsza:-(Tu juz nie chodzi o cm czy dwa ale o całą głowę:tak: Wiem, ze Marta rozwija sie prawidłowo, ale martwi mnie jej wzrost - prawie do 2 roku zycia była dzieckiem wyrastającym ponad normy siatki centylowej, a teraz jest taka malutka-nie urosła ani trochę:-:)-:)-( Czy dziecko którejs z Was ma mniej niz 92 cm?Lekarka długo mnie uspakajała ze wszystko jest ok, ale teraz zaczynam mieć wątpliowci, czy to zahamowanie wzrostu nie ma związku ze sterydami, którymi faszeruja ja alergolodzy?
Moja też jest na sterydach wziewnych ale okresowo i lekarka powiedziała że raczej nie powinny zaszkodzić.Mała ma 96 cm i waży 18,5 kg:szok: troszkę dużo ale chyba źle nie jest bo zawsze była taka duża.W wieku 3 m ważyła już 8,5 kg w wieku 8 m 12 kg ale już w wieku 2 lat 14 kg..

reklama
no prosze jaka modleka rosnie:-) tylko nie nadążysz niedlugo z tym kupowaniem Gosia;-)

Hubka nie mierzyłam ostatnio, ale wazyłam i wazył juz ponad 14 kg - nareszcie !!!:-) i apetyt ma ostatnio jak nie wiem co:szok: caly czas by jadł, najada sie i za godzinke znowu za czyms chodzi:sorry2:

Jakie duże dziewczynki:szok::tak:.
Rosmerta,Konrad tez w koncu przekroczył 14 kg:-D. W lekkim ubraniu na wadze jest 14,5 ;-):-D

reklama
Do góry