reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

dzis bylismy na badaniu lekarskim przed rozpoczeciem przedszkola i Lusia niestety nie dala sie ani zmierzyc ani zwazyc....:-:)-:)-(
ale jej prawie 8 mcy mlodsza kolezanka z ktora Laila jest rowna wzrostem ma 83cm wiec wierze ze I Lusiek nie ma 80cm tylko 83cm...he he walcze o kazdy cm...

Ostatnia edycja:
reklama
dzis bylismy na badaniu lekarskim przed rozpoczeciem przedszkola i Lusia niestety nie dala sie ani zmierzyc ani zwazyc....:-:)-:)-(
ale jej prawie 8 mcy mlodsza kolezanka z ktora Laila jest rowna wzrostem ma 83cm wiec wierze ze I Lusiek nie ma 80cm tylko 83cm...he he walcze o kazdy cm...
Oj Susu, znam to. Mam opsesję ważenia i mierzenia jej prawie codziennie. Niestety można popaść w depresję patrząc na wyniki.:-(

Kuba po bilansie:
wzrost 89 cm.
waga 12,5 kilo
Reszta prawidłowa.
Zagadywał Panią,więc było zabawnie.Powiedział ładnie "dodidzenia,pyjde juto":-D

ktos jeszcze ?
zmierzyłam ja własnie i ma tez 94:rofl2:tez mierzyłam 3 razy nadal nie chce mi sie wierzyc ,ze az tyle:baffled::rofl2:;-) chyba odstawie jej drozdze;-):rofl2:

Ja jeszcze nie byłam na bilansie:-p;-)
na pewno sie pochwalimy co i jak ,ale to dopiero w marcu:tak:
Teraz tylko podczytujemy:-)

Zapomnialam ostatnio napisac ze bylysmy na bilansie.....
Julcia wazy 1170
mierzy 85
Powiedziano mi ze jest troszke za mala i za CHUDA:baffled::confused:<:-D> na swoj wiek.....
wedlug centyli wypada na 25 a norma podobno na 50....
Ale mam sie nie marwic......:sorry2:

Myślę, że lekarz mówiąc, że Julcia jest za chuda, miał na myśli wagę na 25 centylu. No, ale przecież wzrostem też jest na niższym centylu, więc spoko, jest akurat. Z drugiej strony pyzulką Julcia też chyba nie jest, sprawia takie wrażenie, bo ma okrągły kształt buźki, ogólnie to mi się wydaje, że jest w sam raz :tak:

reklama
Myślę, że lekarz mówiąc, że Julcia jest za chuda, miał na myśli wagę na 25 centylu. No, ale przecież wzrostem też jest na niższym centylu, więc spoko, jest akurat. Z drugiej strony pyzulką Julcia też chyba nie jest, sprawia takie wrażenie, bo ma okrągły kształt buźki, ogólnie to mi się wydaje, że jest w sam raz :tak:

Uważam tak samo:tak: Nie masz się czym martwić Nuśka;-) Julcia jest proporcjonalna wzrostem do wagi:-)

Do góry