reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:To moja Majeczka ze swoim 10,700 wyglądałaby jak rok młodsza.
Gratuluję takiej dużej dziewszynki.

Nie martw sie,niektóre dzieci to takie drobinki z natury.
A Milenka duża dziewczynka,ju ma zdjęciu zauważyłam,że wygląda na starszą.:tak:

Emilka od ostatniego pomiaru (niecały miesiąc temu) urosła gdzieś niecały centymetr wiec ja się nie dziwie że Sarcia tak ci rośnie :-D

Emilka od ostatniego pomiaru (niecały miesiąc temu) urosła gdzieś niecały centymetr wiec ja się nie dziwie że Sarcia tak ci rośnie :-D
albo zle ja mierza w przychodni:baffled:(tamten pomiar u endokrynologa był)
ale emi była delikatnie nizsza od sarci:confused: a piszesz ze ma 92 wiec pewnie dobrze mierze 94
e tam juz mnie to przestaje dziwic choc smuci:ninja2:przekichane bedzie miała i tyle:zawstydzona/y:;-)

no odrobinke Emilka jest niższa teraz ma niecałe 93cm ale jak ją zmierzą na bilansie to napisze bo zawsze przy futrynie ją mierze ;-)

reklama
Agusia, Ty jesteś wysoka, więc Sarcia może być za Tobą.
Z moich starszych dzieciaków to chłopaki są dość wysocy (Damian 183 i Patryk 187 cm) a Paulina niska - 165 cm. Ciekawe jaka będzie Oliwka.

Do góry