reklama
susu super :-)
wczorajsza waga Antka - 13,8 kg na golaska, przed kolacją.......
Antek ślicznie waży
Ostatnia edycja:
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Bardzo ładnie Wam Pociechy ważą Niech rosną zdrowo;-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Antek chlopak na schwal!!!Lailusia wazy tyle samo co Jenni
Antek super wazy
a Lusia wazy juz 200g mniej:-( ale nie dam sie zwariowac
a jaki wzrost ma teraz Jenni?
No to Lailusia waży teraz tyle co Maja. Zrobiłam jej ostatnio morfologie, bo martwi mnie ten ciągły brak apetytu. I ostatnio też schudła. Niestety nie wyszła dobrze. Wydaje mi się, że Maja ma anemie. Dzisiaj dałam jeszcze kał na pasożyty, bo w piątek pójdę do lekarki z podstawowym kompletem. Zobaczymy co powie.Antek chlopak na schwal!!!
a Lusia wazy juz 200g mniej:-( ale nie dam sie zwariowac
a jaki wzrost ma teraz Jenni?
No to Lailusia waży teraz tyle co Maja. Zrobiłam jej ostatnio morfologie, bo martwi mnie ten ciągły brak apetytu. I ostatnio też schudła. Niestety nie wyszła dobrze. Wydaje mi się, że Maja ma anemie. Dzisiaj dałam jeszcze kał na pasożyty, bo w piątek pójdę do lekarki z podstawowym kompletem. Zobaczymy co powie.
i jak wyniki Mai
Dzięki Gosiu za zainteresowanie. Wczoraj właśnie byłam z nimi u pediatry. Badanie na pasożyty wyszło dobrze, czyli czysto. Ale wczoraj byłam u pediatry i dała jeszcze Mai skierowanie na badanie enzymów trzustki. Dzisiaj zrobiłam, wynik będzie w poniedziałek.
Dzięki Gosiu za zainteresowanie. Wczoraj właśnie byłam z nimi u pediatry. Badanie na pasożyty wyszło dobrze, czyli czysto. Ale wczoraj byłam u pediatry i dała jeszcze Mai skierowanie na badanie enzymów trzustki. Dzisiaj zrobiłam, wynik będzie w poniedziałek.
to super że wyszły dobrze trzymam kciuki żeby reszta też wyszła ok
agusia9915
Matka wariatka
na innej wadze ;-)24.07 12.600
28.07 12.640
31.07 12.500
04.08 12.540
07.08 12.510
na tej samej wadze i tej samej porze dnia
13.200 :-)
i 89cm
reklama