reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No nie ma to jak polskie "niskokaloryczne" jedzeniealbo moja waga klamie ( a dzis kupilam nowe baterie) albo Lusia naprawde po pobycie w Polce przytyla okolo 600g! i wazy w body i pampku TAra 10, 4kg!!!! jak dla nas to sukces!!!!
Te kiełbaski,bigosiki,ciasteczka
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
mowie Wam od lodowki i stolu jej nie moglam odpedzuc ;-)i byla wyjatkowo miesozerna a tu kuüpilam wedlinke,najlepsza jaka jest tu LAila spojrzala na nia i od razu NIE:-sorry2:musze zaczac kupowac w polskim sklepie w koncuNo nie ma to jak polskie "niskokaloryczne" jedzenie
Te kiełbaski,bigosiki,ciasteczka
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Albo częściej do Polski przyjeżdzać.mowie Wam od lodowki i stolu jej nie moglam odpedzuc ;-)i byla wyjatkowo miesozerna a tu kuüpilam wedlinke,najlepsza jaka jest tu LAila spojrzala na nia i od razu NIE:-sorry2:musze zaczac kupowac w polskim sklepie w koncu
A poważnie,to rodzinka z Niemiec zawsze wyjeżdza obładowana polskimi wędlinami.
U nas też, niemieckie wędliny podobno są niezbyt smaczne.Albo częściej do Polski przyjeżdzać.
A poważnie,to rodzinka z Niemiec zawsze wyjeżdza obładowana polskimi wędlinami.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja w Irlandii też wolę te z polskiego sklepu;-) Chociaż zdarzają się całkiem smaczne i irlandzkie
albo moja waga klamie ( a dzis kupilam nowe baterie) albo Lusia naprawde po pobycie w Polce przytyla okolo 600g! i wazy w body i pampku TAra 10, 4kg!!!! jak dla nas to sukces!!!!
to super
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Laila super
Podziel się: