reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Melanie pisze:
nie łam się żuczek

jak znam życie, to każda pisze, że będzie a spotkają się dwie i tyle :D
pod tym względem to ja jestem zdolna - jak się miałyśmy spotkać z laskami a wątku mamy z warszawy to tylko ja sie pojawiłam :p

ja jak sie umówię to będę na bank! Tylko nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy na te wakacje, bo nie miałam czasu z mężem pogadać, bo jak kończe z wami to on juz spi ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
anineczka może do tego czasu zacznij zbierac towar potem drugie allegro otworzysz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pomysle, pomysle... ;D
Aniulka pisze:
ja jak sie umówię to będę na bank! Tylko nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy na te wakacje, bo nie miałam czasu z mężem pogadać, bo jak kończe z wami to on juz spi ;D ;D ;D ;D ;D
No tak. Konczysz z nami, a z nim zaczynasz... ;D ;D

anineczka pisze:
Aniulka pisze:
anineczka może do tego czasu zacznij zbierac towar potem drugie allegro otworzysz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pomysle, pomysle... ;D
Aniulka pisze:
No tak. Konczysz z nami, a z nim zaczynasz... ;D ;D

no jak? jak on juz spi?? Jak kończe z wami to idę spać :p ja jestem wierna do bólu ;D ;D ;D

Anineczka ja chciałabym takie body. Tylko powiedz jak tobie za nie kaskę oddać?
Jaka tam u Was jest rozmiarówka...3-6 m i 6-9 ????

reklama
Aniulka pisze:
anineczka pisze:
Hi hi jak podawalam Melanie moj adres to sobie przypomnialam jak rozmawialysmy o waszej wizycie u mnie. I tak sobie pomyslalam" dzisiaj podam Melanie moj adres a jutro bede szykowala nocleg dla moich kochanych wrzesniowiczek"
Hi hi. Fajnie by bylo tak wiec niech Melanie nie zgubi tego adresu ;D ;D ;D ;D ;D

Marzy mi sie takie spotkanko wrzesniówek... tak sobie mysle że może uda nam się na tym Helu spotkac w wakacje??? Ale była by imprezka!!

a w jakim okresie jedziecie na Hel bo ja jadę do Gdyni więc niedaleko ale raczej pod koniec sezonu żeby nie było już takich upałów w drugiej połowie sierpnia chyba? ::)

Do góry