reklama
M
Melanie
Gość
oooo ;D
pod tym względem to ja jestem zdolna - jak się miałyśmy spotkać z laskami a wątku mamy z warszawy to tylko ja sie pojawiłamMelanie pisze:nie łam się żuczek
jak znam życie, to każda pisze, że będzie a spotkają się dwie i tyle
M
Melanie
Gość
noo to fajne te laski
anineczka
królowa mrówek :P
pomysle, pomysle... ;DAniulka pisze:anineczka może do tego czasu zacznij zbierac towar potem drugie allegro otworzysz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
No tak. Konczysz z nami, a z nim zaczynasz... ;D ;DAniulka pisze:ja jak sie umówię to będę na bank! Tylko nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy na te wakacje, bo nie miałam czasu z mężem pogadać, bo jak kończe z wami to on juz spi ;D ;D ;D ;D ;D
anineczka pisze:pomysle, pomysle... ;DAniulka pisze:anineczka może do tego czasu zacznij zbierac towar potem drugie allegro otworzysz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
No tak. Konczysz z nami, a z nim zaczynasz... ;D ;DAniulka pisze:ja jak sie umówię to będę na bank! Tylko nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy na te wakacje, bo nie miałam czasu z mężem pogadać, bo jak kończe z wami to on juz spi ;D ;D ;D ;D ;D
no jak? jak on juz spi?? Jak kończe z wami to idę spać ja jestem wierna do bólu ;D ;D ;D
M
Melanie
Gość
Winia taka sama jak tych na allego
reklama
izis
Fanka BB :)
Aniulka pisze:anineczka pisze:Hi hi jak podawalam Melanie moj adres to sobie przypomnialam jak rozmawialysmy o waszej wizycie u mnie. I tak sobie pomyslalam" dzisiaj podam Melanie moj adres a jutro bede szykowala nocleg dla moich kochanych wrzesniowiczek"
Hi hi. Fajnie by bylo tak wiec niech Melanie nie zgubi tego adresu ;D ;D ;D ;D ;D
Marzy mi sie takie spotkanko wrzesniówek... tak sobie mysle że może uda nam się na tym Helu spotkac w wakacje??? Ale była by imprezka!!
a w jakim okresie jedziecie na Hel bo ja jadę do Gdyni więc niedaleko ale raczej pod koniec sezonu żeby nie było już takich upałów w drugiej połowie sierpnia chyba? :
Podziel się: