reklama
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:To poczekajmy do wiosny. Ja nie uciekam ani z bb ania z Irki ;D ;D (chyba ze bedziecie mnie mialy dosc i same mnie wygonicie) ;D ;D
o to ja będę sie do Ciebie uśmiechała w sprawie body ;D
ostatnio kupiałm 3 pak na allegro
b, dobra jakośc i ładnie wykonane, dla mnie bomba
anineczka
królowa mrówek :P
No nie .... nie przy mnie... bo mi zal... DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego zycie wyperdzielilo mnie na koniec swiata i nie moge sie z wami spotkac!!!!!!!!monia77 pisze:Ja się piszę! Może sierpień?
Boziu, pewnie jak wy bedziecie juz zgrana paczka wrzesniowkowych babc ja was dalej na zywo nie zobacze!!!!!!!!!!!!!
Hieh..taki juz los biednego zuczka
![ro__28_.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.warto.net%2Fgifya%2Fzwierzeta3%2F%2Fowady%2Fro__28_.gif&hash=2d925389c27d9820085aee849c132617)
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:Hi hi jak podawalam Melanie moj adres to sobie przypomnialam jak rozmawialysmy o waszej wizycie u mnie. I tak sobie pomyslalam" dzisiaj podam Melanie moj adres a jutro bede szykowala nocleg dla moich kochanych wrzesniowiczek"
Hi hi. Fajnie by bylo tak wiec niech Melanie nie zgubi tego adresu ;D ;D ;D ;D ;D
mówiłaś, że nie będzie problemu z noclegiem
to ja zabiore całą swoją rodzinę i teściową tyż
anineczka
Melanie mowisz i masz!!!!!Melanie pisze:anineczka pisze:To poczekajmy do wiosny. Ja nie uciekam ani z bb ania z Irki ;D ;D (chyba ze bedziecie mnie mialy dosc i same mnie wygonicie) ;D ;D
b, dobra jakośc i ładnie wykonane, dla mnie bomba![]()
Mow kiedy jaki rozmiar,dawaj adres i jedziemy z tym koksem.
Za kremik masz piekne body ;D
anineczka
Na tesciowa mam piekna szopkeMelanie pisze:anineczka pisze:Hi hi jak podawalam Melanie moj adres to sobie przypomnialam jak rozmawialysmy o waszej wizycie u mnie. I tak sobie pomyslalam" dzisiaj podam Melanie moj adres a jutro bede szykowala nocleg dla moich kochanych wrzesniowiczek"
Hi hi. Fajnie by bylo tak wiec niech Melanie nie zgubi tego adresu ;D ;D ;D ;D ;D
mówiłaś, że nie będzie problemu z noclegiem
to ja zabiore całą swoją rodzinę i teściową tyż![]()
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:No nie .... nie przy mnie... bo mi zal... DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego zycie wyperdzielilo mnie na koniec swiata i nie moge sie z wami spotkac!!!!!!!!monia77 pisze:Ja się piszę! Może sierpień?
Boziu, pewnie jak wy bedziecie juz zgrana paczka wrzesniowkowych babc ja was dalej na zywo nie zobacze!!!!!!!!!!!!!
Hieh..taki juz los biednego zuczka![]()
nie łam się żuczek
jak znam życie, to każda pisze, że będzie a spotkają się dwie i tyle
anineczka pisze:No nie .... nie przy mnie... bo mi zal... DLACZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego zycie wyperdzielilo mnie na koniec swiata i nie moge sie z wami spotkac!!!!!!!!monia77 pisze:Ja się piszę! Może sierpień?
Hieh..taki juz los biednego zuczka![]()
to my się na tym helu dogadamy i całą ekipą wpadniemy do Ciebie do irki, coby Ci żuczku smutno nie było
reklama
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:Melanie mowisz i masz!!!!!Melanie pisze:anineczka pisze:To poczekajmy do wiosny. Ja nie uciekam ani z bb ania z Irki ;D ;D (chyba ze bedziecie mnie mialy dosc i same mnie wygonicie) ;D ;D
b, dobra jakośc i ładnie wykonane, dla mnie bomba![]()
Mow kiedy jaki rozmiar,dawaj adres i jedziemy z tym koksem.
Za kremik masz piekne body ;D
hihihi nie rajcuj się tak kochana :laugh:
poczekamy az sie cieplej zrobi, to upatrze coś specjalnego i hurtem wezmę
Podziel się: