reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Joanka-mój brat jak był mały miał takie same problemy jak twój KRzyś (btw. też nazywa się Kris:)
i...
3 wizyty u lekarza, potem miał jakis zabieg ale krociurtko a zaraz potym wrocil do domu
i...
wszystko jest ok

wiec-naprawde sie nie martw:DDD

zadzwonie potem do mamy i sie wypytam o szczegoly

zreszta to bylo 10 lat temu a teraz medycyna na pewno poszla do przodu

zapomniałam napisać, że 28 grudnia Paris ważyła 6300 g :) i mierzyła 67 cm -
ciuszki na 62 już sie nam kończą :p

Joanko na pewno wszystko będzie dobrze, a nereczki Krzysia najlepiej wyleczyć jak jest malutki, bo potem bedzie już zdrowy i nic nie będzie pamietał
Przesyłamy całuski dla Krzysiunia!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Jonako TRzymam Z Daruśką kciuki za KRzysia bedzie ok

Pozatym byliśmy dzis u lekarza i mała Daria waży już 5 KG a oprócz tego męcy nas ząbkowanie i kolka przyszła

reklama
To pocieszające co napisała Kangurki może to nic takiego ::)
w końcu każdy ma jakiś mały defekt :p a ja mocno wierzę, że Krzysiowy jest taki matuteńki, że go prawie nie ma :)

Do góry