reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

dziś Pawełek został zważony i zmierzony, ma już 68cm i waży 6300g.
Lekarz zalecił podawanie małemu soczków owocowych, marchewki i jabłuszka. Od jutra spróbujemy ... po jednej łyżeczce na początek. Ale fajnie: dzięki temu widać już ze nasze pociechy są coraz doroślejsze:)
Martwi mnie tylko to że mały ma troszkę za miękką główkę w jednym miejscu i mam zwiększyć ilość kropelek wit.D3 z trzech do 6 na dobę.
pozdrawiamy:)

reklama
Antek rozwija sie dobrze,ale martwi mnie ze wogole sie nie podnosi na raczkach ani nie unosi glowki wysoko, nawet nie probuje tego robic.Lubi natomiast robic rzeczy zakazane czyli siadac i stac twardo na nogach. Staram sie trzymac go na brzuszku najdluzej jak sie da... czyli nasz rekord to 5minut. Nienawidzi tej pozycji. Juz niewiem co mam robic :(

cze Milenko
my jutro wam powiemy ile wazy nas skarbek a narazie mozemy sie pochwalic ze jabuszko juz zjadła i jej smakowało hehe a najlepsze jest to jak ona wyglada po tym jedzonku cala umorusana

KOreczek powiedz jakiej firmy dałaś małej jabłuszko , bo ja dzisiaj po zakupy się wybieram. A marchewka Gerbera małej nie smakuje :p

ja daje Maksowi obiadki gerbera (są takie nowe smaki np marchewka z kukurydza) i je uwielbia
bobowite tez zjada mysle ze generalnie firma mu nie przeszkadza

a ostatnio dostaje juz cale dania np królik z warzywami itp

zauważylam tylko ze sloiczki hippa sa najdrozsze i nie wiem czy warto wydac 2 zl wiecej za to samo

gorzej z kaszkami maks zjada tylko te hippa

i kocha bobofruty

Dziasiaj małą dostała marchewkę z jabłuszkiem Bobovity i smakowało jej. Chciała więcej ale dałam jej 3 łyżeczki na początek. Jutro dostanie więcej. ;D

reklama
Do góry