reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
Ineczka pisze:
Marta a gluten to w jakiej formie sie podaje dziecku?
no bo w mleku jest jesli sie je pieczywo, prawda?
gluten to białko wystepujące w pszenicy, owsie, czyli w mące
to pieczywo , ciastka itd..
podstępnie niszczy tzn. gluten kosmki jelita cienkiego
i powoduje bóle brzucha, biegunki i następnie celiake,alergia na gluten
tzn. nie zawsze ale może spowodować
troche namotałam, ale chyba rozumiecie

Ineczka chyba taki gluten piersiowy nie zaszkodzi bo wtedy wszyscy lekarze zalecaliby matce karmiącej dietę bezglutenową a tego nie robią

Koreczku straszenie Ciebie nie było moim zamiarem,
ale zapytaj pediatry czy możesz podawać Darii biszkopty
lepiej dmuchac na zimne
jexdząc z Igorem do alergologa napatrzyłam się na bardzo chore dzieci
okazywało sie potem ze to alergia

reklama
hm ... to ja juz teraz nie wiem
ja daje mojej myszce mleko z kleikiel pisze ze na 100 ml 3 g kleiku i tak daje
no i dzisiaj zaczniemy podawac soczek ::)

Do góry