reklama
M
Melanie
Gość
No tak Koleżanki ;D
teraz magiczną cyfrą na wrzesniówkach jest 75 ;D
mój giin zwarzył nas dzisiaj i obie ważymy 74,8 ;D
czyli w ciagu 2 tygodni 1 kg na +
teraz magiczną cyfrą na wrzesniówkach jest 75 ;D
mój giin zwarzył nas dzisiaj i obie ważymy 74,8 ;D
czyli w ciagu 2 tygodni 1 kg na +
Witajcie Wrześnióweczki!
Dawno mnie tu nie było! Wczoraj miałam usg (dzidziuś waży ok 3100, jest już gotowy na przyjście na świat, jeżeli się już oczywiście zdecyduje); mam prowadzić aktywny tryb życia, co jak rozumiem ma zachęcić małego do przyjścia na świat. Dziś zaczynam się pakować do szpitala, choć lekarz powiedział, że jeszcze w najbliższych dniach nie powinnam się spodziewać porodu...
Jeżeli zaś chodzi o moją wagę, to z zazdrością czytam o Waszej wadze 75.... ale przed ciążą ważyłam powyżej 60kg, a teraz przytyłam aż 18 kg, więc przy Was czuję się jak monstrum i nie będę się "chwalić" - mam tylko nadzieję, że szybko zrzucę te 18 i jeszcze trochę (oczywiście nie szkodząc sobie ani dzidzi).
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!
Dawno mnie tu nie było! Wczoraj miałam usg (dzidziuś waży ok 3100, jest już gotowy na przyjście na świat, jeżeli się już oczywiście zdecyduje); mam prowadzić aktywny tryb życia, co jak rozumiem ma zachęcić małego do przyjścia na świat. Dziś zaczynam się pakować do szpitala, choć lekarz powiedział, że jeszcze w najbliższych dniach nie powinnam się spodziewać porodu...
Jeżeli zaś chodzi o moją wagę, to z zazdrością czytam o Waszej wadze 75.... ale przed ciążą ważyłam powyżej 60kg, a teraz przytyłam aż 18 kg, więc przy Was czuję się jak monstrum i nie będę się "chwalić" - mam tylko nadzieję, że szybko zrzucę te 18 i jeszcze trochę (oczywiście nie szkodząc sobie ani dzidzi).
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!
M
Melanie
Gość
Ja też przytyłam 18
no może 17 ale pewnie spokojnie do 18 dobije
startowałam od 58kg ;D
no może 17 ale pewnie spokojnie do 18 dobije
startowałam od 58kg ;D
przytylam 15kg, zaczynajac od ok. 53 mam teraz 68, ale chcialabym raczej stracic z obwodow, bo poszlo mi w pupe i nogi, zauwazylam tez ze sflafluczaly mi ramiona, a zawsze mialam takie delikatnie umiesnione, gdzie te czasy ;D
reklama
Podziel się: