reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Aniulka gratuluję ułożenia Łukasza do porodu, może jednak urodzisz sama?
co do USG to zawsze trzeba przyjąć tolerancje na wagę,
okaże się przy porodzie
a co bys wolała sama czy cesarka?
głupio sie pytam, sama nie wiem dobrze
jeden porod przeżyłam.
co ma byc to będzie
trzeba byc dobrej mysli!!!!
9 miesiąc - może się zaczać w każdej chwili!

reklama
Marta ja też już nie wiem jak chciałabym urodzić . Powiedział mi że gdybym urodziła dzisiaj to spokojnie dam radę sama ale z każdym tygodniem szansa na poród naturalny maleje, bo mały rośnie i może dobić jeszcze nawet do 5 kg. A takiego to wolałabym przez cc.
:( :(

cóż za zaskakujące wieści ;D
Aniulka a ja Tobie życzę super łatwego naturalnego porodu synka wadze 3700 g :)

ja jutro do gina usg nie będzie :(
ale będzie waga ;D
moja of koz ;D

Magiczne 74 przesuwa się na 75, bo już kilka z nas tyle wży. Melanie dołączysz czy się wyłamiesz???

Dziękuję za życzenia, też bym sobie życzyła 3700g. od poniedziałku zaczynam działać w celu wywołania porodu. Okna, podłogi, zakupy itp.... może uda się zdążyć przed uciążliwymi 4 kg???

dziękuję
juz po
zrobiłam hot - dogi ześ wieżym pomid. i ogórem plus szczypior i sałata ;D zjadłam 2
...i jeszcze bym zjadła ;D

reklama
;D ;D ;D ;D

Staram się ostatnio nie jadać takich specjałów bo u mnie to one najbardziej włażą w dupkę i bioderka, ale może raz się skuszę na takie pyszności...

Właśnie zgłodniałam ;D ;D ;D

Do góry