reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

reklama
No to moje drogie panie do łożek i brać się do roboty ;)
Ja już więcej dzieci nie planuje, tak szczerze to odtychczasowe też nie były planowane ;D

miyu ja nawet jak sie położę, to dzieci z tego nie będzie :mad: małż wybył ;)

a tak wogóle to ja nie wiem czy bym chciała dziewczynkę czy chłopca ::) ocenię za rok, dwa ;)

Edytka miałam już dawno napisać - masz przepiękne włosy, zazdroszczę Ci strasznie! :-*

miyu pisze:
No to moje drogie panie do łożek i brać się do roboty ;)
Ja już więcej dzieci nie planuje, tak szczerze to odtychczasowe też nie były planowane ;D
tak szczerze to moje też nie były planowane ;)
mójego łośka też jeszcze nie ma, więc nic z tego

Edytka piekne włosy :) i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal :(

marta3x pisze:
Edytka piekne włosy :) i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal :(

Dziękuję Martusia, włosy mi strasznie wypadały, ale ostatnio przestały. Muszę przyznać, że ciąża dobrze im zrobiła :)

Karmię piersią.

reklama
Do góry