reklama
edyta27
O&M
beatka pisze:woooow brawo dla Marcelka! ;D
Nic dodac, nic ująć! ;D
miyu ja nawet jak sie położę, to dzieci z tego nie będzie małż wybył
a tak wogóle to ja nie wiem czy bym chciała dziewczynkę czy chłopca : ocenię za rok, dwa
Edytka miałam już dawno napisać - masz przepiękne włosy, zazdroszczę Ci strasznie! :-*
a tak wogóle to ja nie wiem czy bym chciała dziewczynkę czy chłopca : ocenię za rok, dwa
Edytka miałam już dawno napisać - masz przepiękne włosy, zazdroszczę Ci strasznie! :-*
tak szczerze to moje też nie były planowanemiyu pisze:No to moje drogie panie do łożek i brać się do roboty
Ja już więcej dzieci nie planuje, tak szczerze to odtychczasowe też nie były planowane ;D
mójego łośka też jeszcze nie ma, więc nic z tego
Edytka piekne włosy i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal
marta3x pisze:tak po cichu marzy mi sie jeszcze malutka dziewczynka, tak mi te chłopaki rosną szybko :
my tez chcielibysmy miec jeszcze dziewuszke- ale co z tego bedzie zobaczymy- moze za 3- 4 latka
edyta27
O&M
marta3x pisze:Edytka piekne włosy i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal
Dziękuję Martusia, włosy mi strasznie wypadały, ale ostatnio przestały. Muszę przyznać, że ciąża dobrze im zrobiła
Karmię piersią.
reklama
Podziel się: