reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
No to moje drogie panie do łożek i brać się do roboty ;)
Ja już więcej dzieci nie planuje, tak szczerze to odtychczasowe też nie były planowane ;D

miyu ja nawet jak sie położę, to dzieci z tego nie będzie :mad: małż wybył ;)

a tak wogóle to ja nie wiem czy bym chciała dziewczynkę czy chłopca ::) ocenię za rok, dwa ;)

Edytka miałam już dawno napisać - masz przepiękne włosy, zazdroszczę Ci strasznie! :-*

miyu pisze:
No to moje drogie panie do łożek i brać się do roboty ;)
Ja już więcej dzieci nie planuje, tak szczerze to odtychczasowe też nie były planowane ;D
tak szczerze to moje też nie były planowane ;)
mójego łośka też jeszcze nie ma, więc nic z tego

Edytka piekne włosy :) i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal :(

marta3x pisze:
Edytka piekne włosy :) i fajne to zdjęcie w avatarku, Ty karmisz jeszcze , nie wychodzą Ci??
bo mi bardzo, nadal :(

Dziękuję Martusia, włosy mi strasznie wypadały, ale ostatnio przestały. Muszę przyznać, że ciąża dobrze im zrobiła :)

Karmię piersią.

reklama
Do góry