reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

My po ostatnim szczepieniu i ważeniu, teraz spokój do 13 miesiąca:-)
Kostek trochę zwolnił,
5 miesięcy i 2 dni
waga 8860
klata i głowa bez zmian

reklama
to i ja się pochwale.
Oluś jutro kończy 5 miesięcy i dziś ważył 7400 , a ubranka nosi już na 74 cm. Jest chudy i długi ( nie to co mama:-p)

Andzia Alex tez szczuply;-) Ma 68 cm i wazy 7350.
Wagowo jest w 10 centylu-chyba to nie powod do niepokoju??Wzrostow zdaje sie pomiedzy 25 a 50 centylem....

myśle ze każde dzieko jest inne i póki dobrze sie rozwija jest gitara - niektórzy waża dużo niektórzy mało i tak to już jest - ja na poczatku przejmowałam się ze Wasze dzieci są takie grubiutkie a moja była najlżejsza ale taki widac jej urok - przynajmiej bedzie się cieszyła jako nastolatka ze ma ładną figurke hihi chyba ze się roztyje do tego czasu :-) ale i ja i M jako małe dzieci bylismy pażdzierniki wiec Mała pewnie też bedzie - zaraz skończy 6 miesięcy a ma 7 kg :-)

reklama
Do góry