reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

blair sliczniutka corcia i calkiem galanta :)))
moze Cie pocieszy fakt, u nas ostatnio w wiadomosciach podawali, ze babka w berlinie urodzila "malenstwo" 6kg dokladnie mialo 5999 gram

reklama
Blair ile??:szok::-) moze to jakas pomylka?? no ale w sumie widac ze pucus z niej :-)

od poczatku byla taka duza czy teraz sie tak rozbujala?? :-)

Blair sliczna coreczka, a ja myslalam ze moja nabrala tempa i jest duza, bo prawie w 37 tygodniu wazy 3250 g ale Twoja "kruszynka" chyba pobiła wszystkie :szok:

A mnie sie te fotki Z USG wydaja jakieś dziwne, Na pewno gin miał sprawny aparat?? Poza tym ryzyko błedu w USG to 30 % w te lub w tamtą stronę.

Poza tym duza waga dziecka to wskazanie do CC i w tym kontekscie ja bym sie upierala zeby zrobili.

Dostałam skierowanie do szpitala. Jade popoludniu do piseczna na KTG i zobaczymy. Pewnie mnie zatrzymaja.
Tak jak juz pisałam, jestem umowiona ze znajomym lekarzem na CC. pewnie jeszcze w tym tygodniu.

reklama
Buu szkoda ze jedziesz na popoludnie bo ja jadę na KTG rano. nie wiem czy cie zatrzymają bo tam nie mają patologii. pewnie zrobia ci uSG i bedą monitorowac ciażę.

A bylam dzis rano w piasecznie, akurat byla ordynatorka. Pogadałam z nia chwile .Super babka!

Do góry