reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Blair to trzymam kciuki za powodzenie cesarki zeby mało bolało i zebys szybko wstała na nogi.
Dobrze ze sobie załatwiłaś cc, już masz ciąże donoszoną i nie będzie strachu przy sn
Dobrze ze sobie załatwiłaś cc, już masz ciąże donoszoną i nie będzie strachu przy sn
Planowana cesarkę robi sie po ukończeniu 39 tc przynajmniej takie sa zasady.
hmm czy ja wiem ;-) kumpela w lipcu urodzila przez cc w 37 tc :-) cc planowana no i teraz jedna kolezanka ma termin ok 20 lutego a cesarka bedzie w pierwszym tyg lutego :-)
magdabb
Fanka BB :)
Blair-to powodzenia! trzymam kciuki, zeby wszystko sprawnie poszlo
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dziekuje za miłe słowa
Ciąza jest juz donoszona, mała jest duża, ja mam wysokie cisnienie wiec nie ma co czekac.
Mitra Mam nawet taka nadzieje, że mnie nie zatrzymaja. Jesli tak bedzie jestem jutro umowiona na 15.00 z lekarzem i mamy ustalic date CC prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu.
Ciąza jest juz donoszona, mała jest duża, ja mam wysokie cisnienie wiec nie ma co czekac.
Mitra Mam nawet taka nadzieje, że mnie nie zatrzymaja. Jesli tak bedzie jestem jutro umowiona na 15.00 z lekarzem i mamy ustalic date CC prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu.
reklama
tynka27
Fanka BB :)
blair to powodzenia życzę i daj znać jak poszło w szpitalu dziś!!! no i jutro po spotkaniu z lekarzem kiedy ta cesarka?? trzymam kciuki
Podziel się: