reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

reklama
Dziewczyny bedzie 3 corcia :)
agacinka1221 Robilam biopsje kosmowki a na wyniki czeka sie jeden dzien :) Moj M marzyl o chlopcu,no ale niestety kto ma forme na cegly pustaka nie zaleje :-D

mamuska*3 - śliczne jest Twoje maleństwo. A ta płeć to już pewna w 100% ? Jeśli tak to gratuluję !!! No to przy 4 lub 5 dziecku Wam się uda :-p i kolejny będzie chłopak :-D Mam znajomą, która ma 4 dziewczynki, a 5 urodził w końcu się chłopak :-)

FOTY z 12tc+ 1 d :-)

Mój bejbiczek najslodszy :D

z bliska :)

a to ....od przodu :lol: :lol: :lol: Alien jak nic :lol2: :rotfl:

maron cudowne zdjęcia maleństwa :-) najbardziej podoba mi się 2-ie zdjęcie- taki słodki robaczek :-)

mamuska3 a czy na tą biopsję dostałaś jakieś skierowanie?? czy to jest jedyny sposób na tak wczesne wykrycie płci dziecka?? nie jest to groźne?? przepraszam, że tak wypytuję, ale nie mam zielonego pojęcia na czym to polega :-p

Jam już po wizycie. Stresa przeżywałam przeogromnego, pod gabinetem prawie płakałam z nerwów... Na szczęście niepotrzebnie ;-)Pikawa nam wali, przebieramy kończynami na prawo i lewo, wyginamy się tak że pani dr za chiny ludowe pomiarów nie mogła dokonać
shocked.gif
kość nosową mamy i coś nam urosło między nogami
cool2.gif
Ginka powiedziała że na tym etapie osobiście raczej nie podejmuje się określania płci, ale jeśli to nie jest siusiak to jej kaktus na nosie wyrośnie
rofl.gif
Mamy się jeszcze zastanowić czy iść na Pappę- lekarka nic podejrzanego nie widzi ale radzi dla świętego spokoju, bo niby poza wadami genetycznymi pappa wykrywa też ewentualne wady ukł. krwionośnego. Ten święty spokój będzie nas kosztował 300 pln
confused8gj.gif
Jak myślicie- warto? Ja jestem na 90% na nie.
A to fasola i jego wypustek między nogami
biggrin.gif

Zobacz załącznik 378474Zobacz załącznik 378475

Maron piękny Alien:):) Poroniona również gratuluję maleństwa! A ja już nie mogę się doczekać jutra!!!! Pewnie też bede przed wizytą prawie płakać z nerwów...niech już bedzie ten piątek!!!!!!

reklama
Do góry