reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

reklama
Mitra to nas zastrzeliłaś tym filmikiem :-) My tu wszystkie skromnie tylko zdjęcia 2d z czarno-białego USG a ty nas tu w kompleksy wprowadzasz :-p Cudny ruchliwy ufoludek- Gratuluję! I jak dziewczyny też wydawało mi się że coś tam się dynda między nóżkami, nawet jajek się dopatrzyłam :-D Ale skoro lekarz powiedział że córa to nie ma co tu gdybać, my ekspertkami od usg nie jesteśmy :)

Mitra super filmik:tak: sliczne malenstwo:-) popieram dziewczyny to jest chłopak:tak: ciekawe kto bedzie miał racje, forumowiczki czy twoj gin:-D

Mitra rewelacyjny filmik....mi sie tez wydawałao, że to pepowina, ale jak mój mąż podszedł zobaczyć, to od razu stwierdził ze to jest chłopak:):) Wydaje mi się, że wszystko jeszcze może się zdarzyć:) ale nie ujmując żadnej z nas, chyba ginekolog ma lepsze oko:-) tak przynajmniej powinno być;-)

Przestawiam Wam Naszego malca :-)
12t2d
12t2d (2).jpg
Tutaj zrobiła Nam zdjęcie główki nóżek i rączek :-)
12t2d.jpg
A tu zdjęcie "na ufoludka" pokazuje kość nosową i brzusio.
Za każdym razem kiedy chciała zrobić zdjęcie to podskakiwało maleństwo więc łatwo nie było :-)

Dziewczyny, koszt takiego filmiku to 200 -250 zeta ( nie mówiąc o badaniu) jak na moj gust warto zainwestować, bo te chwile juz na pewno nie wrocą. W 20 tyg tez taki zrobimy i pod koniec ciąży kolejny.
Naprawde myślicie ze to facet?? też byloby fajnie , nie kłócilibyśmy sie małżem o imię bo teraz trwa batalia ;)

reklama
Do góry