reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Maron a Twój ludek ma ładniejszy profil :-D Co do płci to nawet się nie nastawiałam, że usłyszę tak pewną "diagnozę" na tym etapie ciąży i do tego na zwykłym czarno-białym usg. Menżu był przy mnie na badaniu i jak zaczął się temat siusiaka to urósł jak paw- ze swoich 170 cm wzrostu chyba przez chwilę miał ze 2 metry wysokości :-D Jakoś od samego początku nastwialiśmy się na synka, chociaż wytypowane imię miałam dla dziewczynki :-p

reklama
no nie dziwie mu sie :-) my tez chcielibysmy synka, tzn bardziej ja, bo moj maz to ciagle dziewczynkami sie zachwyca :-D i dla chlopca mamy juz na 99% wybrane imie, a dla dziewczynki nie dko konca ;-) wiesz, ja bede za tydzien w piatek na usg, wiec moze, moze cos sie wyklaruje, bardzo bym chciala, to juz bedzie skonczony 14 tc a wg usg 15 :-)

Hej dziewczyny, fajne te wasze dzieciaczki :) Ja dzisiaj po prenatalnych i Papp -ie, wszystko wporzadku, nic podejarzengo lekarka nie zauwazyla. Tak mi ulzylo. Szkoda tylko, ze plci nie zdradzila, pewnie jeszcze nic nie widac, chociaz moj Malz mowi, ze jajka widzial :) No niech mu bedzie... :-D

zeczelo sie od kropki:

Uploaded with ImageShack.us

a dzisiaj wygladal tak, prawdziwy Stworek:

Uploaded with ImageShack.us

a najlepsze bylo to, ze na dzien dobry machal do nas lapka :)

Justyna śliczny ludek :-) Kurcze super te dzidziole wyglądają w 3d, muszę się przejść do innego gina na taki sprzęt, też bym chciała zobaczyć takiego "plastusia" bo na zwkłym usg to widziałam bardziej szkielecik powleczony skórą.

Ja bylam w piatek tydzien temu na usg w polsce przed wyjazdem to moj dzidzius mial 29mm wiec teraz juz pewnie jest wiekszy ;-) serduszko bilo 162/na min ;-) pecherzyk zoltkowy mial 0.50cm:tak: i tez widzialam sliczne bijace serduszko ;-);-);-) ale mam szyjke uchylona .....:-(

Maron piękny Alien:):) Poroniona również gratuluję maleństwa! A ja już nie mogę się doczekać jutra!!!! Pewnie też bede przed wizytą prawie płakać z nerwów...niech już bedzie ten piątek!!!!!!
i mamy sobote a tu zdjecia brak paluszek no co jest czekam :-)

sliczne te wasze dzidzie juz sie nie moge do czekac usg genetycznego bedzie dopiero 16 sierpnia....zaczekam sie...

reklama
Hehe już nadrabiam to teraz mój mały Kosmita:) albo Kosmitka:p jeszcze nie wiadomo...termin się przesunął na 9 lutego...wiec maluch jest starszy niż myślałam... z om jest 8 luty wiec suwaczek zmieniłam na dane z om, a co:)
2011-08-05 20.52.38.jpg

Śmiesznie fikał łapał sie za rece i odbijał od pęcherzyka...a jak lekarz przestawał go szturchać od razu pchał palec do buzi...jestem oczarowana:)

Do góry