reklama
Ja bym chciala rodzic naturalnie, ale w praktyce to roznie bywa wiec sie nie nastawiam i chcialbym bez znieczulenia ale czy to wwytrzymam tez nie wiem, co do obecnosci meza to jeszce nie wiem u nas to kosztuje, ale nie wiem jeszcze ile musze sie dowiedziec od mojego gin.Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja zaczynam czesciej o tym myslec i troche sie boje, ale pocieszam sie tym ze nie ma odwrotu
DziOObek
Styczniowe mamy'06
bunia jak juz sie zacznie to myslisz tylkop o tym zeby z dzidzia bylo wszystko ok ,ja wiem ze bylam w troche innej sytuacji ale mysle ze dalabym sie pociac na zywca zeby tylko bylo wszystko ok .
Nie martwcie sie bedzie wszystko dobrze
Nie martwcie sie bedzie wszystko dobrze
reklama
L
lwica
Gość
My sie smiejemy ze najwyzej bedzie z nami 1 pielegniarka wiecej dla mezusia.
3 miesiace temu rodzila moja znajoma,maz tez mial obawy a jak juz bylo po wszystkim to stwierdzil ze niepotrzebnie panikowal.Ona natomiast zle znosila bol bo dziecko bylo duze wiec wziela zastrzyk w kregoslup,ale odradzala jezeli jest to tylko mozliwe.
Sylwia Jak sie wczesniej oswoi to moze latwiej.
3 miesiace temu rodzila moja znajoma,maz tez mial obawy a jak juz bylo po wszystkim to stwierdzil ze niepotrzebnie panikowal.Ona natomiast zle znosila bol bo dziecko bylo duze wiec wziela zastrzyk w kregoslup,ale odradzala jezeli jest to tylko mozliwe.
Sylwia Jak sie wczesniej oswoi to moze latwiej.