03.2013 ja mam dokladnie tak samo tez sie czuje gorsza mama przez cyca. u mnie jest troche inaczej bo mleka mam bardzo duzo, ale nie umiem przystawic malego. polozna spedzila ze mna juz troche czasu zeby sie nauczyc, synek tylko raz pociagnal przez 5 min. caly czas probuje, ale maly nie umie, nie zalapuje, placze robi sie czerwony, a ja na sile nie chce go meczyc. wiec odciagam mleko laktatorem i daje z butelki. dzis albo jutro polozna przychodzi na kontrole, na pewno mysli ze juz ladnie karmie piersia, a tu porazka.
maly sie juz pewnie przyzwyczail do butelek i wiem ze to moja wina. na pewno byloby wygodniej dac piers, a nie sterylizowac wciaz butle, ale nie mam sily i serca do zmuszania go . bo tylko wtedy ja sie denerwuje i on pewnie tez.
moja tesciowa wielka zwolenniczka piersi nie moze tego przezyc. za jakis miesiac przyjedzie do nas na 2 tyg chyba zemdleje widzac, ze daje malemu butle, ale to moja sprawa i moje dziecko.
maly sie juz pewnie przyzwyczail do butelek i wiem ze to moja wina. na pewno byloby wygodniej dac piers, a nie sterylizowac wciaz butle, ale nie mam sily i serca do zmuszania go . bo tylko wtedy ja sie denerwuje i on pewnie tez.
moja tesciowa wielka zwolenniczka piersi nie moze tego przezyc. za jakis miesiac przyjedzie do nas na 2 tyg chyba zemdleje widzac, ze daje malemu butle, ale to moja sprawa i moje dziecko.