reklama
Natalak20
Zaangażowana w BB
Noo to wiadomo Ale kolezanka wyzej pisala o dwulatku Myśle, że da się to pogodzić tymbardziej, że ja akurat takiego parcia na imprezowanie nie mamTylko po urodzeniu jak już masz iść szaleć to albo nie idzie bo w nocy karmisz, albo dziecko chore, albo ma kolki albo zabkuje i zamiast szaleć masz ochotę poprostu się wyspać☺
kinga30
Fanka BB :)
Moje dzieci mają 6 lat i 19 miesięcy starsza budziła mi się w nocy na karmienie do 3 lat młody nadal pije☺pewnie, że się da byliśmy teraz na andrzejkach dzieciaki zostały z babcią mleko popodciagane w butelkach wróciliśmy o 4 młody zrobił sobie przerwę do 5 w spaniu jak zobaczył że mama wróciła i o 6.30 byl już na nogach☺☺ także da się, ale czasami wolisz z tego zrezygnować niż marnować nocke i dzień dochodzić do siebie☺
Natalak20
Zaangażowana w BB
Noo wiadomo Wszystko ma swoje plusy i minusyMoje dzieci mają 6 lat i 19 miesięcy starsza budziła mi się w nocy na karmienie do 3 lat młody nadal pije☺pewnie, że się da byliśmy teraz na andrzejkach dzieciaki zostały z babcią mleko popodciagane w butelkach wróciliśmy o 4 młody zrobił sobie przerwę do 5 w spaniu jak zobaczył że mama wróciła i o 6.30 byl już na nogach☺☺ także da się, ale czasami wolisz z tego zrezygnować niż marnować nocke i dzień dochodzić do siebie☺
jaguar
Ja jestem na 4 roku prawa i mam dwuletniego synka, ktory urodzil sie w listopadzie. Tak w zasadzie opuscilam tylko dwa zjazdy po porodzie, egzaminy zaliczylam wszystkie w pierwszym terminie i z niezla srednia. Bardzo pomogl mi moj maz. Obecnie planujemy drugie dziecko (kto wie moze jyz jestem w ciazy) :-) oczywiscie po maciezynskim wrócilam do pracy wiec wiem ze mozna i ty tez dasz rade
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
natala95
Hej Dziewczyny...czy ciezko jest pogodzić cos z przyjsciem na świat nowego człowieka??/Mnie wydaje się że nie...najważniejsze jest dobrze się zorganizować. W sieci jest wiele fajnych stron o organizacji czasu, takich jak ta...Link do: Blog o zarządzaniu czasem i planowaniu
reklama
aga1993
Zaangażowana w BB
Ja nie godziłam i zrezygnowałam a drugim roku. Teraz czekam z druga ciąża aż się obronie więc jeszcze 1,5 roku [emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom