reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak pogodziłyście ciążę ze studiami?

Tylko po urodzeniu jak już masz iść szaleć to albo nie idzie bo w nocy karmisz, albo dziecko chore, albo ma kolki albo zabkuje i zamiast szaleć masz ochotę poprostu się wyspać☺

reklama
Tylko po urodzeniu jak już masz iść szaleć to albo nie idzie bo w nocy karmisz, albo dziecko chore, albo ma kolki albo zabkuje i zamiast szaleć masz ochotę poprostu się wyspać☺
Noo to wiadomo :) Ale kolezanka wyzej pisala o dwulatku :) Myśle, że da się to pogodzić tymbardziej, że ja akurat takiego parcia na imprezowanie nie mam :)

Moje dzieci mają 6 lat i 19 miesięcy starsza budziła mi się w nocy na karmienie do 3 lat młody nadal pije☺pewnie, że się da byliśmy teraz na andrzejkach dzieciaki zostały z babcią mleko popodciagane w butelkach wróciliśmy o 4 młody zrobił sobie przerwę do 5 w spaniu jak zobaczył że mama wróciła i o 6.30 byl już na nogach☺☺ także da się, ale czasami wolisz z tego zrezygnować niż marnować nocke i dzień dochodzić do siebie☺

Moje dzieci mają 6 lat i 19 miesięcy starsza budziła mi się w nocy na karmienie do 3 lat młody nadal pije☺pewnie, że się da byliśmy teraz na andrzejkach dzieciaki zostały z babcią mleko popodciagane w butelkach wróciliśmy o 4 młody zrobił sobie przerwę do 5 w spaniu jak zobaczył że mama wróciła i o 6.30 byl już na nogach☺☺ także da się, ale czasami wolisz z tego zrezygnować niż marnować nocke i dzień dochodzić do siebie☺
Noo wiadomo :) Wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Ale wielkim plusem jest to że moje dzieci za 5 lat będą miały lat 11 i 6 a ja dopiero 35☺ moje już będą duże, a ja jeszcze młoda☺

Ja jestem na 4 roku prawa i mam dwuletniego synka, ktory urodzil sie w listopadzie. Tak w zasadzie opuscilam tylko dwa zjazdy po porodzie, egzaminy zaliczylam wszystkie w pierwszym terminie i z niezla srednia. Bardzo pomogl mi moj maz. Obecnie planujemy drugie dziecko (kto wie moze jyz jestem w ciazy) :-) oczywiscie po maciezynskim wrócilam do pracy wiec wiem ze mozna i ty tez dasz rade

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kuzynka tydzień po obronie urodziła pięknego synka. Wszystko zależy od pomocy męża i rodziny. Dla chcącego widać nic trudnego.

reklama
Ja nie godziłam i zrezygnowałam a drugim roku. Teraz czekam z druga ciąża aż się obronie więc jeszcze 1,5 roku [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry