Czesc, czy wiecie może czy jest jakiś sposób aby całkowicie obniżyć libido u kobiety? Po zakończeniu kp jest u mnie na dość wysokim poziomie, a mąż niestety od jakiegoś czasu nie zwraca na mnie uwagi, unika seksu. Próbowałam z nim nie raz rozmawiać, niestety na próżno. Czy dobrze dobrane tabletki antykoncepcyjne mogą pomóc? Nawet nie wiem do jakiego specjalisty się udać - ginekolog/seksuolog/psychiatra?
reklama
hemoglobina
Moderator
U mnie tabletki anty powodowały wzrost libido. To samo z lekami od psychiatry. Pewnie u każdego inaczej.
U mnie wręcz odwrotnie. Po tabletkach anty nie dość ze ciągle byłam śpiąca to jeszcze libido na poziomie 0U mnie tabletki anty powodowały wzrost libido. To samo z lekami od psychiatry. Pewnie u każdego inaczej.
Na mnie tez tabletki tak działały. Juz sie śmiałam, że są w 100% skuteczne, bo libido na poziomie 0.U mnie wręcz odwrotnie. Po tabletkach anty nie dość ze ciągle byłam śpiąca to jeszcze libido na poziomie 0
matkaniewariatka
Fanka BB :)
problemem jest Twoje libido, czy relacja z mężem?Czesc, czy wiecie może czy jest jakiś sposób aby całkowicie obniżyć libido u kobiety? Po zakończeniu kp jest u mnie na dość wysokim poziomie, a mąż niestety od jakiegoś czasu nie zwraca na mnie uwagi, unika seksu. Próbowałam z nim nie raz rozmawiać, niestety na próżno. Czy dobrze dobrane tabletki antykoncepcyjne mogą pomóc? Nawet nie wiem do jakiego specjalisty się udać - ginekolog/seksuolog/psychiatra?
tabletki antykoncepcyjne faktycznie często obniżają libido, ale czy chcesz przyjmować leki, które mają wpływ na cały organizm i gospodarkę hormonalną tylko z takiego powodu? moim zdaniem trochę szkoda się faszerować. brzmi raczej jak problem w związku i wyciszenie swoich pragnień go nie rozwiąże.
Właśnie chodzi o to, że nie wiem co jest problemem, bo nie mogę się od męża dowiedzieć. Ja zrobiłam co mogłam, próbowałam rozmawiać, schudłam, nakupiłam seksownej bielizny, zrobiłam nawet operację plastyczną, a dalej nic się nie zmieniło. Więc myślę, że jedyne co mi pozostało, to wyciszyć libido, bo zaczynają mi chodzić po głowie głupie myśli.problemem jest Twoje libido, czy relacja z mężem?
tabletki antykoncepcyjne faktycznie często obniżają libido, ale czy chcesz przyjmować leki, które mają wpływ na cały organizm i gospodarkę hormonalną tylko z takiego powodu? moim zdaniem trochę szkoda się faszerować. brzmi raczej jak problem w związku i wyciszenie swoich pragnień go nie rozwiąże.
hemoglobina
Moderator
A moim zdaniem powinnaś zapisać was do terapeuty, a nie mieszać w swoim organizmie hormonami, bo masz niedojrzałego partnera, który nie potrafi rozmawiać.Właśnie chodzi o to, że nie wiem co jest problemem, bo nie mogę się od męża dowiedzieć. Ja zrobiłam co mogłam, próbowałam rozmawiać, schudłam, nakupiłam seksownej bielizny, zrobiłam nawet operację plastyczną, a dalej nic się nie zmieniło. Więc myślę, że jedyne co mi pozostało, to wyciszyć libido, bo zaczynają mi chodzić po głowie głupie myśli.
olka11135
Fanka BB :)
Właśnie chodzi o to, że nie wiem co jest problemem, bo nie mogę się od męża dowiedzieć. Ja zrobiłam co mogłam, próbowałam rozmawiać, schudłam, nakupiłam seksownej bielizny, zrobiłam nawet operację plastyczną, a dalej nic się nie zmieniło. Więc myślę, że jedyne co mi pozostało, to wyciszyć libido, bo zaczynają mi chodzić po głowie głupie myśli.
Ciekawa technika wydać kilkanaście tysięcy na operację plastyczną zamiast iść na terapię, za kilka stów
reklama
Mąż nie chce iść na ani terapię, ani do lekarza, proponowałam mu nie razCiekawa technika wydać kilkanaście tysięcy na operację plastyczną zamiast iść na terapię, za kilka stów
Podziel się: