No mi się już ulalo dzisiaj, zwłaszcza ze spadek rzędu 20 % wiec się martwię a takie pitololo po raz kolejny już mnie drażni. Różnie bywa wiec takie teksty są nie na miejscu, są osoby które bardziej to przezywają ode mnie, są bardziej emocjonalne, co jak na taką trafi? Po co to komu?Bo mnie niestety tez to spotkało. Bylam na kontroli w szpitalu i Pani przy pobraniu krwi mówi że bedzie trzymać kciuki żeby byla wysoka. A ja jej na to żeby lepiej trzymała żeby 0 było.
reklama
SzklanaKulka
Fanka BB :)
Ja Już się naczytałam, że beta rośnie skokowo, że nie zawsze jest tak że przyrost 100%, może być mniej czasem, więc licze że przy tak niskich wartościach może jeszcze jest jakaś szansa na to że ta beta ruszy zwłaszcza że...
- odnalazły się moje bolące cycki
- czuje dziwny ból tam gdzie te całe spojenie łonowe, takie jakby mrowienie, nie wiem to takie inne dla mnie
- w sumie od wczoraj nie było krwi, dzisiaj nawet miałam biały śluz
Także już jakaś mała nadzieja we mnie kiełkuje że może jednak ta bubka w brzuchu gdzieś się tam trzyma i się nie poddaje
- czuje dziwny ból tam gdzie te całe spojenie łonowe, takie jakby mrowienie, nie wiem to takie inne dla mnie
Także już jakaś mała nadzieja we mnie kiełkuje że może jednak ta bubka w brzuchu gdzieś się tam trzyma i się nie poddaje
Spokojnie, niedługo wizytaJa Już się naczytałam, że beta rośnie skokowo, że nie zawsze jest tak że przyrost 100%, może być mniej czasem, więc licze że przy tak niskich wartościach może jeszcze jest jakaś szansa na to że ta beta ruszy zwłaszcza że...
SzklanaKulka
Jutro i tak oczywiście betę zrobię żeby zobaczyć, co słychaćSpokojnie, niedługo wizyta
zarathos
Zaangażowana w BB
Czekamy!!!Jutro i tak oczywiście betę zrobię żeby zobaczyć, co słychać
SzklanaKulka
Jak powiedziałam Pani (bo oczywiście pytała czy cieszę się z tamtego wyniku) że poprzednia bhcg robiłam w szpitalu to mi powiedziała "a to nie ma co patrzeć, tam w ogóle na innym sprzęcie robią" i podniosła mnie na duchuCzekamy!!!
reklama
SzklanaKulka
Wciąż czekam, emocje skrajne odświeżanie co pięć minut, mimo że przyjdzie SMS jak już będąNo i jest ta beta?